színésznő Jennifer Love Hewitt születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma van 38 éve, hogy Jennifer Love Hewitt a világra jött: Isten éltesse sokáig!

A szexi amerikai színésznő a mai napon töltötte be 38. életévét. Jennifer számtalan filmben és sorozatban szerepelt az elmúlt években, olyan produkcióban láthattuk, mint például a Szellemekkel suttogó, a Gyilkos elmék vagy a Tudom, mit tettél tavaly nyáron.

38 éves lett Jennifer Love Hewitt! Forrás: AXN

Az utóbbi időben azonban kissé visszavonult a nyilvánosság elől, és inkább a családi életére fókuszál. Ahogy azt a Life.hu megírta, 2013 tavaszán lett terhes első csemetéjével, és ezzel együtt megkérték a kezét is, majd 2015 nyarán életet adott második kisbabájának is.

Színész férjével, Brian Hallisayval boldog párkapcsolatban éltek, most pedig már örömteli családként töltik a mindennapjaikat. Természetesen érthető okok miatt a szexi színésznő számára a család az első, de azért reméljük, hogy hamarosan visszatér a képernyőkre is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.