A Dal 2017 Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton éjszaka Majka a Facebookján fejezte ki örömét, hogy Pápai Joci megy az Eurovízióra. Tóth Gabi és Tóth Vera nem titkolták csalódottságukat, hogy Gabi nem került be az első négybe. Az énekesnő rajongói pedig petíciót írtak alá. A témában az egyik zsűritag, Frenreisz Károly is megszólalt, Majka pedig újra a Facebook-oldalán kommentálta a történteket. 

Az újságcikkek verték ki a biztosítékot Majkánál, aki nyomdafestéket nem tűrően nyilvánított véleményt. A műsorvezető-zenész szerint Tóth Gabi, Tóth Vera és Pápai Joci között az égvilágon nincs semmilyen konfliktus, így balhé sincsen. Majka – ahogy Kállay-Saunders András is – arról is írt, hogy veszekedés és uszítás helyett inkább szurkoljunk Jocinak, hogy minél jobb helyezést érjen el Kijevben.

Házasságáról vallott Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20170221-hazassagarol-vallott-medveczky-ilona-a-herceggel.htmlNemcsak ruhabotrányáról, de élete szerelmeiről, helyesebben a szerelem hiányáról is mesélt Medveczky Ilona. A művésznő azt vallja, ő a hivatásába volt szerelmes, és igazán közel csak kevés férfi kerülhetett a szívéhez. TV + Sztárok--Tóth Gabit az Eurovízióra! kezdetű petíciót írnak alá a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20170221-toth-gabit-az-euroviziora-kezdetu-peticiot-irnak-ala-a-rajongok.htmlSzombat éjszaka kiderült, nem a verseny nagy esélyesének tartott Tóth Gabi lesz az, aki hazánkat képviselheti az Eurovízión. Végül Pápai Joci nyerte a versenyt. Az énekesnő a legjobb négy előadó közé sem került be, a rajongói petícióval tiltakoznak az eredmény ellen. TV + SztárokOrigoKlapka György végrendeletét még mindig nem ismerik örököseihttp://www.life.hu/sztarok/20170216-klapka-gyorgy-vegrendeletet-nem-ismerik-orokosei.htmlMég mindig nem ismerik örökösei Klapka György végrendeletét. Lánya, Sandy szerint édesapja többször módosított az okiraton, így az utolsó pillanatban is. TV + Sztárok--Story-gála: Sarka Kata egyedül érkezett: "Nem ez életem partija"http://www.life.hu/sztarok/20170211-story-gala-sarka-kata-egyedul-erkezett.htmlSarka Kata egyedül jött a Story-gálára, a válásáról nem volt hajlandó beszélni, de a ruhájáról annál inkább. Azt is elmondta, szereti ezt a rendezvényt, de nem itt fog leginkább felszabadulni. TV + Sztárok--Story-gála: Ők a díjazottak 2017-benhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-a-story-gala-dijazottjai.htmlIdén 18. alkalommal vonultak végig a vörös szőnyegen a hazai társasági élet legfontosabb szereplői a Story Ötcsillag- és Érték-díj gáláján. A báli szezon legjobban várt eseményének fénypontja a hagyományokhoz híven a magazin olvasói, illetve a szakmai zsűri által odaítélt Ötcsillag- és Érték-díjak átadása volt. A látványos gálát Sophie Ellis-Bextor koncertje zárta. TV + Sztárok--Dér Heni közös fotót posztolt vőlegényével, Vincze Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-der-heni-kozos-kepet-posztolt-volegenyevel-vincze-gabor-futballedzovel.htmlKorábban már szakítottak, de nemrégiben újra egymásra talált Dér Heni és Vincze Gábor. Az énekesnő tavaly szilveszterkor a Facebookon osztotta meg boldogságát követőivel, hogy újra együtt van futballedző kedvesével, akivel 2015. augusztus elején szakítottak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.