Szabó Zsófi Sebestyán Balázs férj Gyertek át! RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi nagy bejelentést tett: a férjével közösen szerepelnek Sebestyén Balázs műsorában.

Szabó Zsófi és férje a Nyerő páros című műsorban szerepeltek először egy párként, Zsoltit is ott ismerhettük meg először. Azóta már sokszor feltűnt a férfi a műsorvezető mellett, és bár

nem szereti a kamerákat, a felesége kedvéért néha kivételt tesz.

Így történt ez a közelmúltban is, ugyanis a műsorvezető és kedvese Sebestyén Balázs Gyertek át! című műsorának felvételén jártak. Zsófi azt is elárulta, hogy párja a csapattársa volt. Kíváncsian várjuk, milyen feladatokban tette őket próbára Balázs.

A forgatáson természetesen szelfi is készült, amit a népszerű tévés meg is mutatott rajongóinak a közösségi oldalán. A fotón is jól látható, hogy Zsófi ismét hosszú hajra váltott, és egy szexi vörös ruhával borzolta a kedélyeket.

A csapattársam ma a férjem volt ❤ #gyertekát #rtlklub #tvshow #shooting

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

A csinos műsorvezető kirobbanó formában van. Nádszálvékony, és csak úgy sugárzik a boldogságtól. Felhőtlen örömét még a nemrég diagnosztizált inzulinrezisztencia sem tudja beárnyékolni. A sztár elmondása szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy egészséges maradjon: sportol, és nagyon odafigyel a táplálkozásra is.

George Clooney születendő ikreiről mesélthttp://www.life.hu/csalad/20170221-george-clooney-ikerbabairol-meselt.htmlHosszú hetekig tartó találgatások után végre a sztárpár is megerősítette a hírt: kisbabát várnak. Most végre George Clooney is megszólalt. Család--Gönczi Gábor kisfia, Gönczi Áron a megszólalásig hasonlít édesapjára- Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170214-gonczi-gabor-kisfia-hasonlit-edesapjara.htmlGönczi Gábor kisfia február 15-én lesz 3 hónapos. A büszke apuka elmesélte, hogy Áron már énekelni is tud... CsaládOrigoVadon Jani kislányával bálozotthttp://www.life.hu/csalad/20170213-vadon-jani-lanyaval-balozott.htmlVadon Jani a hétvégén átesett a tűzkeresztségen: nyilvános eseményen vitte táncba kislányát, Virágot. CsaládOrigoLiptai Claudia a szoptatásról mesélthttp://www.life.hu/csalad/20170210-liptai-claudia-magat-okolta.htmlLiptai Claudia minden héten a Best magazinban mesél a mamalétről: érdekes és cuki információkat csepegtet családi életéből. Ezúttal a szoptatás volt a téma. CsaládOrigoPachmann Péter gyönyörű kislányával fotózkodotthttp://www.life.hu/csalad/20170113-pachmann-peter-edesapa-kislanya-anna-kozos-foto.htmlPachmann Péter boldog. Ezt bátran kijelenthetjük következő fotója láttán: a sztár önfeledten pózol kislányával Annával, a címlapon. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMegható gesztussal emlékeznek: minden karácsonykor ezt teszi Zámbó Jimmy családjahttp://www.life.hu/csalad/20170103-zambo-jimmy-csaladja-minden-karacsonykor-terit-az-elhunyt-enekesnek.htmlZámbó Jimmy családja megható titkokat árult el közös karácsonyaikról... CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.