Angelina Jolie arra készül, hogy teljesen kikészíti Brad Pittet

Forrás: Northfoto -
Brad Pitt válás Angelina Jolie költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie és Brad Pitt hónapok óta elkeseredett harcot vívnak közös gyerekeik felügyeleti jogáért. Angelina azonban olyasmire készül, amivel megadhatja a kegyelemdöfést Bradnek.

Csak a kegyetlenségét bizonyítja Angelina Jolie, ha tényleg megteszi azt, amiről Hollywoodban pletykálnak. A Radar Online magazin értesülései szerint Angelina egy Londonhoz közeli rezidencián rejtőzik gyerekeivel, és titkos tárgyalásokat folytat a 12,5 millió dolláros birtok megvásárlásáról.

Angelina Jolie Londonba költözne Forrás: Northfoto


"Azt tervezi, hogy megveszi a birtokot, amit most bérel, mert biztos abban, hogy ez a legmegfelelőbb hely a gyerekei számára. Főleg azért, mert közel van a nagyvároshoz és a barátaikhoz" – árulta el a magazinnak a színésznő angol szomszédasszonya. Ha Angelina véghez viszi a tervét, akkor elszakítja a gyerekeket az apjuktól, kikészítve ezzel az exférjét, aki Los Angelesben él. Ha a bíróság a közös felügyeleti jog mellett dönt, vagy Angelinához kerülnek a gyerekek, akkor a költözés rettenetesen megnehezítené a kapcsolattartást az apjukkal.

Már régebben is hallhattunk arról, hogy Angelina Londonba szeretne költözni: nagy vágya, hogy az ENSZ-nél dolgozhasson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.