Hajdú Péternek barátnője van, már Sarka Kata is találkozott vele - Fotó!

Sarka Kata barátnő Hajdú Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter eddig igyekezett homályosan fogalmazni arról, hogy van-e új kapcsolata, de most már nem tagadja, hogy más mellett keresi a boldogságot. A 28 éves Eszterrel már Sarka Kata is találkozott.

Úgy tűnik, az egykori Hajdú házaspár mindkét tagja talált már másik társat. Sarka Kata egy gazdag üzletember oldalán keresi a boldogságot, és nagyon úgy tűnik, hogy Hajdú Péterre is rátalált a szerelem. A műsorvezető már korábban is azt nyilatkozta, hogy "lépni kell, és megpróbálni másnál, máshol megtalálni a boldogságot", úgy tűnik, ez mindkettőjüknek sikerült.

Hajdú Péter nem tagadja már, hogy barátnője van Fotó: Mudra László /Origo

Péter állítólag egy Eszter nevű lánnyal van együtt, aki 28 éves, tehát 13 évvel fiatalabb, mint a műsorvezető. A Story magazin információi szerint síeltek Ausztriában, és több helyen is látták már őket együtt. Állítólag Sarka Kata is találkozott vele, ugyan csak véletlenül, egy premier előtti filmvetítésen. Már Hajdú sem tagadja, hogy van kapcsolata, bár csak szűkszavúan nyilatkozott róla.

"Igen, együtt vagyunk Eszterrel, de még nagyon friss a kapcsolat, ezért nem szeretnénk erről többet mondani"

- mondta Hajdú Péter

Íme, Hajdú Péter barátnője Forrás: Story Magazin

Chris Brown halálosan megfenyegette exbarátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20170222-chris-brown-halalosan-megfenyegette-exet.htmlChris Brown nem bír az indulataival, csoda, hogy még van olyan nő, aki képes kezdeni vele. A Rihannás botrány után többen is testi sértéssel vádolták, most pedig az exbarátnője azt állítja, a rapper halálosan megfenyegette őt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEminemtől Amy Winehouse-ig: sztárok, akik droggal küzdöttekhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-sztarok-akik-rendszeresen-drogoztak.htmlÍme néhány híresség, akik komolyan szenvedtek valamilyen függőségtől. Közülük sokan életüket veszítették, de olyan is van, aki győzött a szenvedélyével szemben. TV + SztárokOrigoCsúnyán összeugrottak a celebek: Baukó Éva kiakadt, Aurelio magára vettehttp://www.life.hu/sztarok/20170223-csunyan-osszeugrottak-a-celebek-bauko-eva-kiakadt-aurelio-magara-vette.htmlÚjabb celebhábórú folyik, mégpedig Aurelio és Baukó Éva között. A balhét egy szavazás robbantotta ki.TV + Sztárok--Ma ünnepi 50. születésnapját Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20170223-stohl-andras-50-ees.htmlNagy valószínűséggel nem most rendez bulit Sohl András, hogy megünneplje 50. születésnapját, ugyanis minden idejét és energiáját a Szentivánéji álom próbái viszik el.TV + SztárokOrigoVáltozik Nyári Dia és Gubík Ági helyzete a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170223-valtozik-nyari-dia-es-gubik-agi-helyzete-a-baratok-koztben-rtl-klub.htmlAki azt hitte, hogy Kiss Ramóna távozása után egy ideig nyugi lesz a Barátok közt háza táján, az nagyn téved...TV + Sztárok--16 milliót vittek el Majka műsorábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-16-milliot-vittek-el-majka-musorabol-a-50-millios-jatszmabol-a-tv2-n.htmlA versenyzők a "nem idevalósi" kategóriában jártak hatalmas sikerrel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.