A TV2 reggeli műsora, a Mokka megújul

Forrás: TV2 -
TV2 Mokka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem a megszokott kép fogadja majd a reggeli műsor állandó nézőit, ugyanis a Mokka február 27-től teljesen megújul. Nemcsak a műsorvezetőkben lesz változás, de a díszlet is teljesen átváltozott.

A TV2 nagysikerű reggeli műsora február 27-től teljesen megváltozik! A hétköznaponként jelentkező adásokat nem a megszokott környezetben, és nem a megszokott csapattal fogjuk ezentúl látni. Pachmann Péter és Demcsák Zsuzsa új kollégákat kap, ezentúl Istenes László, Serfőző Krisztina és Szabó Dóra köszöntik majd a nézőket.

Új műsorvezetők és megújult díszlet a Mokkában Forrás: TV2

A stúdió is teljes átalakuláson esett át, egy otthonos, meghitt nappalivá alakult, ahol ráadásul egy modern konyhastúdió is helyet kapott. Egy valami nem változik: a témák. Ezentúl is mindenről fognak beszélgetni, ami az embereket foglalkoztatja. Hétfő reggel máris bemutatkozik az egyik új műsorvezető, Demcsák Zszsa mellett már Istenes László lesz látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.