Ma ünnepi 50. születésnapját Stohl András

Forrás: Origo -
Stohl András születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy valószínűséggel nem most rendez bulit Stohl András, hogy megünnepelje 50. születésnapját, ugyanis minden idejét és energiáját a Szentivánéji álom próbái viszik el.

A próba egyik szünetében köszöntötte fel a Blikk Stohlt, aki elmondta, hogy szeretne legalább annyi élményt gyűjteni a következő ötven évében, mint eddig. Lélekben még mindig egy naiv kisgyereknek tartja magát, aki imádja az életet, és szeretne minden percet kihasználni. Már tervezi a bulit, de csak később tartja meg:

"Nemhogy ötvenévesnek, de harmincnak sem érzem magam! Egy 17 éves srác vagyok belül. (...) Hatalmas bulit szeretnék tartani, amin a családom, az összes barátom és kollégám is jelen lesz. Most azonban a munkára kell koncentrálnom. Nem ez az első alkalom, hogy a születésnapomon színpadra kell állnom. Sokkal keményebb volt, amikor meghalt az édesapám, és akkor is várt a színpad. Egy színész nem mutathatja a saját érzelmeit."

Stohl András 50 éves Forrás: Origo

Stohl András egyedül a halál gondolatával nem tud megbarátkozni:
"Az utóbbi időben egyre többször megfordul a fejemben a halál gondolata, de aztán túl is léptem rajta, hiszen az nem lehet, hogy ez a csoda, amiben élünk, a földi élet ne tartson örökké. Nem vallásról vagy hitről van szó, inkább arról, hogy nagyon szeretem az életet, és képtelen vagyok elhinni, hogy egyszer nincs tovább! Amíg ebben létezem, megteszek mindent azért, hogy jól érezzem magam. A gyerekeim elfogadtak olyannak, amilyen vagyok, ezért megígértem nekik, hogy az elkövetkező tíz évben semmit nem fogok változni, megmaradok ugyanannak a naiv kamasznak, aki legbelül vagyok!" – nyilatkozta a színész.

16 milliót vittek el Majka műsorábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-16-milliot-vittek-el-majka-musorabol-a-50-millios-jatszmabol-a-tv2-n.htmlA versenyzők a "nem idevalósi" kategóriában jártak hatalmas sikerrel. TV + SztárokOrigoEminemtől Amy Winehouse-ig: sztárok, akik droggal küzdöttekhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-sztarok-akik-rendszeresen-drogoztak.htmlÍme néhány híresség, akik komolyan szenvedtek valamilyen függőségtől. Közülük sokan életüket veszítették, de olyan is van, aki győzött a szenvedélyével szemben. TV + SztárokOrigoMeghalt VV Dávid édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20170222-meghalt-valovilag-david-edesanyja.htmlVideóval búcsúzik anyukájától Dávid. TV + SztárokOrigoDrotár Adrienn, a hajdúszoboszlói politikusnő nem vonul visszahttp://www.life.hu/sztarok/20170222-drotar-adrienn-megis-visszater-a-politikahoz.htmlDotár Adriennt egy stúdióbeszélgetés repítette a csúcsra, ami miatt rengeteg negatívumot kapott. Akkor eldöntötte, hogy befejezi a politizálást, most mégis visszatért, hiszen "a terveit saját magától akarja megmutatni". TV + Sztárok--Rasszisták köszörülték a nyelvüket Jamie Foxxonhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-jamie-foxx-rasszista-beszolasok-aldozata-lett.htmlJamie Foxx nem várt sértegetésben részesült egy nyilvános helyen, de a színész nem hagyta magát. TV + SztárokOrigoMegszűnik a Heti heteshttp://www.life.hu/sztarok/20170222-megszunik-a-heti-hetes-onodi-gyorgy-nyilatkozott.htmlTizennyolc éve indult a műsor. Előbb az RTL Klubon, majd az RTL 2-n volt látható. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.