Czippán Anett élő adásban bakizott – Videó!

baki Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett a reggeli életmódműsorban bakizott. Kellemetlen volt a helyzet, de hamar túllendültek rajta az érintettek.

Czippán Anett és Berki Krisztián is Oscar-lázban égtek ma reggel. Élő adásban kapcsolták Návai Anikót Los Angelesből, aki elárult néhány kulisszatitkot is a hétvégi eseményről, illetve annak előkészületeiről. A műsorvezetők kitértek Anikó néhány hete indult új műsorára is, a Hello Hollywoodra, amiben a sztárriporter világsztárokat szólaltat meg, és kicsit közelebb hozza hozzánk az amerikai álmot. Ekkor történt a baki, ami kicsit kínosra sikerült.

Élőben bakizott Czippán Anett Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Czippán Anett nem tudta, hogy nem az első adást láthatják a nézők ma este,

hanem ez már a 4. rész az új műsorból. A riporter kedvesen kijavította a műsorvezetőt, a beszélgetés pedig a maga medrében folytatódott tovább.

"Anikó 23.55-kor látható a TV-n az új műsorod, a Hello Hollywood. Mesélj erről egy kicsit, mivel készültél az első adásra?" – tette fel a kérdést Czippán, mire a sztárriporter így választolt:

"Ez nem az első adás, hanem ez most már a negyedik, és természetesen az Oscarról lesz szó."

Vastag Tomi 24 évesen lett apahttp://www.life.hu/sztarok/20170224-24-evesen-valt-apava-vastag-tomi.htmlVastag Tamást az X-Faktor első szériájában ismerhette meg a nagyközönség, amit végül bátyja, Vastag Csaba nyert meg. Tominak azóta felfordult az egész élete, néhány hónapja pedig édesapává is vált... TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra új műsora lesz a tavasz durranásahttp://www.life.hu/sztarok/20170224-ordog-nora-uj-musora-nagyon-cuki-vigyazat-gyerekkel-vagyok.htmlÖrdög Nóra új műsora március 1-jén indul, de már a promóvideókból jól látszik, hogy elképesztően vicces lesz. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi saját temetésére készülhttp://www.life.hu/sztarok/20170223-lagzi-lajcsi-sajat-temeteset-tervezi.htmlGalambos Lajos semmit sem bíz a véletlenre, még saját temetését is előre megtervezi ügyvédje segítségével... TV + SztárokOrigoHódi Pamela kiakadt – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170223-hodi-pamela-videoban-uzent-rosszakaroinak.htmlHódi Pamela egy nézői nyílt levélen akadt ki, amire élő videóközvetítésben reagált is. TV + Sztárok--Szabó Zsófi férjével szerepelt az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-szabo-zsofi-es-ferje-ujra-egy-musorban.htmlSzabó Zsófi nagy bejelentést tett: a férjével közösen szerepelnek Sebestyén Balázs műsorában. TV + Sztárok--Pintér Tibor egykori kedvese, Ács Beatrix kiábrándult a sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20170220-acs-beatrix-kiabrandult-pinter-tiborbol.htmlPintér Tibor és Ács Beatrix kapcsolata már hetekkel ezelőtt véget ért, ám az Édes élet kamerái előtt még láthatjuk tiszavirág életű szerelmük mindennapjait. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.