Halálba itta magát a közösségi média első nagy sztárja, Christine Dolce

Forrás: Getty Images/AFP/2006 Getty Images/Michael Buckner -
MySpace Christine Dolce
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Christine Dolce nem tudta legyőzni alkoholizmusát, szervezete feladta a küzdelmet.

Christine volt a korai közösségi média első nagy sztárja. A MySpace-en ForBiddeN néven regisztrált nő 2,1 millió baráttal büszkélkedhetett a kétezres években, több híres ember is követte. Hiányos öltözetben mutogatta magát az interneten, 2006-ban ő lett a MySpace királynője.

Christine Dolce, a MySpace királynője 2006-ban Forrás: Getty Images/AFP/2006 Getty Images/Michael Buckner

Christine szülei azt nyilatkozták a TMZ-nek, hogy lányuk már december óta kórházban volt, alkoholfüggősége miatt kezelték. Abban bíztak, hogy tudnak még rajta segíteni, de a szervezete feladta a harcot. Májelégtelenségben hunyt el.

Sztárt csinál a TV2 a rusnyázó műsorvezetőből, Megyeri Csillábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170225-sztart-csinal-a-tv2-a-rusnyazo-musorvezetobol.htmlMegyer Csillának igaza lett: a negatív reklám is reklám. Az Alföld TV rusnáyzó műsrovezetője szerepet kapott a TV2 Édes élet című műsorában.TV + SztárokOrigoSzerencsejátékból él VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20170225-vv-aurelio-szerencsejatekbol-el.htmlA VV 6 győztese, Aurelio a Baukó Évával folytatott csatározásai közben vallotta be, hogy igenis szórja a pénzt, egyik nap úgy él, mint egy császár, fél milliónál is többet költ 24 óra alatt, utána pedig 2000 forintot oszt be három napra. És hogy honnan szed össze annyi pénzt, hogy így tudjon költekezni? Szerencsejátékkal! TV + SztárokOrigoMilliókat bukott Tóth Gabi azzal, hogy nem nyerte meg A Dalthttp://www.life.hu/sztarok/20170225-milliokat-bukott-toth-gabi-azzal-hogy-nem-nyerte-meg-a-dalt.htmlTöbb milliót bukik Tóth Gabi, mert nem nyerte meg A Dalt. Csapatával mindent egy lapra tettek fel, Pápai Joci azonban keresztülhúzta a számításaikat. TV + SztárokOrigoÍgy búcsúztatta Kiss Ramónát a Barátok közt stábja: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170224-elbucsuzott-kiss-ramonatol-a-baratok-kozt-stabja.htmlEljött a nagy nap, megtartották Kiss Ramóna búcsú partyját, ugyanis a színésznőt már nem sokáig láthatjuk a Barátok közt díszletei között. TV + Sztárok--Így fog kinézni a TV2 Mokkájának új stúdiójahttp://www.life.hu/sztarok/20170224-igy-fog-kinezni-a-tv2-mokka-uj-studioja.htmlTeljesen megújul hétfőtől a Mokka, nemcsak a stúdió változik, hanem a műsorvezetők is. Demcsák Zsuzsa és Pachmann Péter marad, ők kapnak új társakat. Nézd meg, milyen lesz ezentúl a TV2 reggeli műsora. TV + SztárokOrigoMindenki szakított: Dukai Regina és Zimány Linda is szingli letthttp://www.life.hu/sztarok/20170224-dukai-regina-es-zimany-linda-is-szingli.htmlHiába, ebben az évben sok szerelem ért véget, pedig még csak február van. Eljegyzések bomlottak fel, szívek törtek össze, a vad érzelmek szelídültek barátsággá. Van, ahol harmadik fél szólt bele a kapcsolatba, de a legtöbb esetben közös megegyezés vezetett a viszony végéhez. Itthon és külföldön is értek véget szerelmek: Zimány Linda, Dukai Regina és Kylie Minogue is szingli lett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.