Milliókat bukott Tóth Gabi azzal, hogy nem nyerte meg A Dalt

Forrás: A Dal / Facebook -
Tóth Gabi Totova pénz veszteség A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több milliót bukik Tóth Gabi, mert nem nyerte meg A Dalt. Csapatával mindent egy lapra tettek fel, Pápai Joci azonban keresztülhúzta a számításaikat. 

Tóth Gabi az év elején jelentette be, hogy alkotói szabadságra megy, nem koncertezik egy darabig, helyette új projektjével foglalkozik, új stílusban ír dalokat. A Dal című műsort nagyon meg akarta nyerni a Hosszú idők című szerzeményével, szeretett volna kiutazni az Eurovízióra. Ez azonban nem sikerült neki, a nézők és a zsűri is Pápai Jocit találták a legjobbnak, Gabi a legjobb négy közé sem került. Az énekesnő és csapat rengeteg pénztől esik most el.

Tóth Gabi sok pénzt bukik Forrás: A Dal / Facebook

"Mindent egy lapra tettek fel, a színpadi jelenlétbe és a dalhoz készült klipbe összesen beleöltek legalább hatmillió forintot, amely megtérült volna, ha Tóth Gabi kijut. Hiszen a verseny éppen májusban, a visszatérés előtt van, így Gabi magyar indulóként nagyon komoly marketinget kapott volna, amellyel megalapozhatta volna a Totova-projekt indulását" – jelentette ki egy szakember a Blikk megkeresésére. Azzal, hogy Gabi nem nyert, a befektetett pénz nagy része nem térül meg.

Mivel Gabi a stílusváltás miatt egy ideig nem koncertezik, így ez a bevétel is kiesik, ami egy koncertszervező óvatos becslése alapján akár 10 millió forint is lehet.

Így búcsúztatta Kiss Ramónát a Barátok közt stábja: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170224-elbucsuzott-kiss-ramonatol-a-baratok-kozt-stabja.htmlEljött a nagy nap, megtartották Kiss Ramóna búcsú partyját, ugyanis a színésznőt már nem sokáig láthatjuk a Barátok közt díszletei között. TV + Sztárok--Így fog kinézni a TV2 Mokkájának új stúdiójahttp://www.life.hu/sztarok/20170224-igy-fog-kinezni-a-tv2-mokka-uj-studioja.htmlTeljesen megújul hétfőtől a Mokka, nemcsak a stúdió változik, hanem a műsorvezetők is. Demcsák Zsuzsa és Pachmann Péter marad, ők kapnak új társakat. Nézd meg, milyen lesz ezentúl a TV2 reggeli műsora. TV + SztárokOrigoKozsó nagyon megváltozott: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170224-kozso-legujabb-fotojan-nagyon-le-van-fogyva.htmlA sztár új fotót posztolt a közösségi oldalán, melyen jól látszik, hogy Kozsó csúnyán le van fogyva. TV + Sztárok--Mindenki szakított: Dukai Regina és Zimány Linda is szingli letthttp://www.life.hu/sztarok/20170224-dukai-regina-es-zimany-linda-is-szingli.htmlHiába, ebben az évben sok szerelem ért véget, pedig még csak február van. Eljegyzések bomlottak fel, szívek törtek össze, a vad érzelmek szelídültek barátsággá. Van, ahol harmadik fél szólt bele a kapcsolatba, de a legtöbb esetben közös megegyezés vezetett a viszony végéhez. Itthon és külföldön is értek véget szerelmek: Zimány Linda, Dukai Regina és Kylie Minogue is szingli lett. TV + SztárokOrigoÉdesanyja segít a bajba jutott Zámbó Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170224-zambo-krisztianhoz-odakoltozott-az-edesanyja.htmlZámbó Krisztián az édesanyja segítségére szorul, amíg nem születik végleges bírói döntés az ügyében. Az énekes a közösségi oldalára posztolt közös fotót a mamájával. TV + Sztárok--Czippán Anett élő adásban bakizott – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170224-czippan-anett-nagyot-bakizott-elo-adasban.htmlCzippán Anett a reggeli életmódműsorban bakizott. Kellemetlen volt a helyzet, de hamar túllendültek rajta az érintettek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.