szerencsejáték Aurelio Való Világ sportfogadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV 6 győztese, Aurelio a Baukó Évával folytatott csatározásai közben vallotta be, hogy igenis szórja a pénzt, egyik nap úgy él, mint egy császár, fél milliónál is többet költ 24 óra alatt, utána pedig 2000 forintot oszt be három napra. És hogy honnan szed össze annyi pénzt, hogy így tudjon költekezni? Szerencsejátékkal! 

Szerencsejátékból él VV Aurelio, sportfogadásokat tesz. De nem vaktában tippelget, azt állítja, komoly tudást szedett össze a statisztikák böngészésével. A tavalyi EB alatt kezdett el találomra fogadásokat tenni, majd az édesapja halálának évfordulóján döntötte el, hogy komolyabban is foglalkozik a sportfogadásokkal.

Aurelio szerencsejátékból él Forrás: Aurelio / Facebook

"Tavaly novemberben kezdtem ezzel foglalkozni, akkor volt egy éve, hogy Papa elment. Olyankor még többet gondolok rá, és tudtam, hogy ő rendszeresen fogadott meccsekre. Amikor megnyertük azt a 2,3 milliót, akkor csak kettő meccsem tett hozzá, 12 az ő tippje volt. Akadnak napjaim, amikor megháromszorozom a fizetésemet, de ehhez órákat töltök a laptop előtt. Nézegetem az eredményeket, a mérleget, sérüléseket, ki játszik otthon, ki idegenben. Számítanak a bajnokságok, kupák, melyik csapatnak fontosabb a helyezésen változtatni. Sokszor hajnali 2-ig nyomkodom a gépet és nézem az eredményeket, kedvesem, Dominika ilyenkor már alszik" – mondta Aurelio a Blikknek.

Az egykori VV győztes nem egyedül fogad, van egy barátja, aki segít neki, hasznos tippeket kap tőle, a vagyonát pedig az édesanyja kezeli:
"Van egy kis tartalékom, amihez nem nyúlok. Ezek nem milliók, de pont mindig annyi, hogy ha bármi történik, legyen mihez nyúlni. Elég szégyen, de odaadom anyámnak, hogy ő kezelje. Ilyen téren még nem értem meg, de semmi más nem tart vissza jobban, mint hogy anyád azt mondja, hogy nem, fiam!"

Milliókat bukott Tóth Gabi azzal, hogy nem nyerte meg A Dalthttp://www.life.hu/sztarok/20170225-milliokat-bukott-toth-gabi-azzal-hogy-nem-nyerte-meg-a-dalt.htmlTöbb milliót bukik Tóth Gabi, mert nem nyerte meg A Dalt. Csapatával mindent egy lapra tettek fel, Pápai Joci azonban keresztülhúzta a számításaikat.TV + SztárokOrigoÍgy búcsúztatta Kiss Ramónát a Barátok közt stábja: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170224-elbucsuzott-kiss-ramonatol-a-baratok-kozt-stabja.htmlEljött a nagy nap, megtartották Kiss Ramóna búcsú partyját, ugyanis a színésznőt már nem sokáig láthatjuk a Barátok közt díszletei között. TV + Sztárok--Így fog kinézni a TV2 Mokkájának új stúdiójahttp://www.life.hu/sztarok/20170224-igy-fog-kinezni-a-tv2-mokka-uj-studioja.htmlTeljesen megújul hétfőtől a Mokka, nemcsak a stúdió változik, hanem a műsorvezetők is. Demcsák Zsuzsa és Pachmann Péter marad, ők kapnak új társakat. Nézd meg, milyen lesz ezentúl a TV2 reggeli műsora. TV + SztárokOrigoKozsó nagyon megváltozott: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170224-kozso-legujabb-fotojan-nagyon-le-van-fogyva.htmlA sztár új fotót posztolt a közösségi oldalán, melyen jól látszik, hogy Kozsó csúnyán le van fogyva. TV + Sztárok--Mindenki szakított: Dukai Regina és Zimány Linda is szingli letthttp://www.life.hu/sztarok/20170224-dukai-regina-es-zimany-linda-is-szingli.htmlHiába, ebben az évben sok szerelem ért véget, pedig még csak február van. Eljegyzések bomlottak fel, szívek törtek össze, a vad érzelmek szelídültek barátsággá. Van, ahol harmadik fél szólt bele a kapcsolatba, de a legtöbb esetben közös megegyezés vezetett a viszony végéhez. Itthon és külföldön is értek véget szerelmek: Zimány Linda, Dukai Regina és Kylie Minogue is szingli lett. TV + SztárokOrigoCzippán Anett élő adásban bakizott – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170224-czippan-anett-nagyot-bakizott-elo-adasban.htmlCzippán Anett a reggeli életmódműsorban bakizott. Kellemetlen volt a helyzet, de hamar túllendültek rajta az érintettek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.