Íme, az Oscar-gála menüje

Forrás: Origo -
menü Oscar 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A NetPincér csapata utánajárt, többek között vajon miért várják annyira a sztárok az Oscar-díjátadót. A magyarázat, bár meglepő, mégis igen egyszerű. Az egész éves fogyókúrával járó koplalás, éhezés után végre elengedhetik magukat és végigehetik Wolfgang Puck, az esemény séjének teljes menüjét. Íme, néhány alapanyagadat az estéről: 3500 miszótölcsér, 7 kilónyi szarvasgomba, 160 kiló atlanti tonhal, 7500 garnélarák, 2375 perec, 4250 kézzel készült gnocchetti és 70 kiló ruccola. Ami az ételeket illeti: idén a kaviár- és lazac-Oscar mellett aranyporos popcorn, cukorborsó falafel és tárógyökér taco is lesz garnélával és mangóval az asztalokon.

Vasárnap rendezik a 89. Oscar-díjátadót, ahol a menüt idén is Wolfgang Puck állítja össze, aki már 1985 óta az esemény hivatalos séfje. Az idei eseményt a Los Angeles-i Dolby Theatre Ray Dolby báltermében rendezik. A tavaly díjat nyert Saul fia után idén is van miért izgulnunk, ugyanis Deák Kristóf Mindenki című filmje bekerült az 5 legjobb élőszereplős rövidfilm közé.

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.