Koós Jánost megműtötték

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
műtét Koós János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós János a közelmúltban elesett, és eltört a válla, ezért műtétre szorult.

A népszerű magyar énekes a napokban

komoly sérüléseket szenvedett egy esés következtében.

Otthona előtt történt a baleset, sajnos eltört a válla. Azonnal műteni kellett Koós Jánost, aki reméli, mihamarabb felépül, egyelőre otthon lábadozik – írja a Lokál.

Szomorúan indult az éve Koósnak, hiszen egy újabb közeli barátját veszítette el, Klapka György személyében. Elmondása szerint szomorúan figyeli, hogy sorra távoznak pályatársai, barátai:

először Hofi Géza, majd Bajor Imre, idén pedig Klapka György is elhunyt.

Viccet csinált betegségéből Koós János Forrás: MTI/Zih Zsolt

A sztár saját elmúlására egyelőre nem gondol, egészséges, bár néhány gyógyszerre és szívritmus-szabályozóra szüksége van.

"A vérnyomásomra pirulákat szedek, csak a pulzusom rosszalkodott, de mióta beültették ezt a ketyerét, semmi bajom. Úgy hiszem, nekem a Balaton a legjobb gyógyszer, kár, hogy már ritkán jutok el oda. Az imádott hajóm a balatonfüredi kikötőben várja a szezonnyitót, de a kormány mögött inkább a gyerekeim állnak. Egy hónapja pedig végleg búcsút intettem a Balaton melletti meseszép parasztházunknak. Füle valaha egyet jelentett azzal a gondtalan, örök barátsággal, amely Bajor Imihez fűzött.

Mióta Imi meghalt, nem maradt semmi, ami oda kötne,

ezért inkább eladtam a házat" – mesélte szomorúan az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.