Katy Perry és Orlando Bloom szakítottak

"Forrás: AFP " -
katy perry Orlando Bloom szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éppen egy évvel ezelőtt jelentette be hivatalosan is kapcsolatát Katy Perry és Orlando Bloom, most pedig azt közölte a képviselőjük, hogy a pár különvált.

Katy Perry és Orlando Bloom több mint egy éve kezdtek el randizgatni, lesifotósok és szemfüles rajongók is kiszúrták őket egy-egy eseményen, de sokáig nem tették hivatalossá a kapcsolatukat. Egy évvel ezelőtt azonban olyan képek készültek róluk, amelyek már nyilvánvalóvá tették a viszonyt, így ők sem titkolták tovább a kapcsolatukat.

Vége a szerelemnek Forrás: AFP

Rengeteg helyen jelentek meg együtt, az ünnepeket is együtt töltötték, és persze ki tudná elfelejteni azt a nyaralásukat, amikor Orlando Bloom szó szerint anyaszült meztelenül evezett. A közös időtöltésnek azonban vége, mert a sztárpár úgy döntött, hogy külön utakon folytatják. A US Weeklynek eljuttatott közlemény szerint szeretetben és békében váltak el, a szakítás okairól azonban semmit nem lehet tudni.

Hiba történt: Eltűnt Sarka Kata az Instagramrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170228-hiba-tortent-eltunt-sarka-kata-az-instagramrol.htmlSarka Kata rossz hírt közölt a rajongóival Facebookon. TV + Sztárok--Varga Viktor elveszi Cinthya Dictatorthttp://www.life.hu/sztarok/20170301-varga-viktor-felesegul-veszi-cinthya-dictatort.htmlA veszekedések után komoly elhatározásra jutott Varga Viktor és Cinthya Dictator: összeköltöznek és hamarosan össze is házasodnak.TV + SztárokOrigoJustin Trudeau, a kanadai miniszterelnök fenekét mindenki szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20170228-a-kanadai-miniszterelnok-feneket-mindenki-szereti.htmlSok minden miatt imádják az emberek a kanadai miniszterelnököt, a teljesség igénye nélkül elsősorban azért, mert jóképű, családcentrikus, belevaló és feminista. Na meg azért is, mert kerek a feneke! Justin Trudeau visszavonhatatlanul a nő kedvenc vezetője lett. TV + Sztárok--Soma Mamagésa legnagyobb traumája: orális szexre kényszerítették (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170228-soma-mamagesat-oralis-szexre-kenyszeritettek.htmlAmilyen nyíltan beszél a szexualitásról és a nőiességéről, nem is gondolnánk, hogy egykor hatalmas problémát okozott ez Soma életében. Óriási traumát élt át ugyanis nagyon fiatalon: orális szexre kényszerítették. TV + Sztárok--Eladta érmeit Olga Korbut olimpiai bajnok, hogy ne éhezzenhttp://www.life.hu/sztarok/20170228-eladta-ermeit-olga-korbut-olimpiai-bajnok.htmlAz éhségtől mentették meg érmei a négyszeres olimpiai bajnok tornászt, Olga Korbutot. Kénytelen volt eladni az ereklyéit egy aukciós házon keresztül, hogy kimentse magát a nehéz helyzetéből. TV + SztárokOrigoBikiniben fürdött a jeges tengerben Lorraine Kelly műsorvezető - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170228-lorraine-kelly-musorvezeto-megfurdott-a-jeges-tengerben.htmlHázassági évfordulóját ünnepelte a brit Lorraine Kelly, de nem ám egy napsütötte tengerparton, hanem a Déli-óceánnál. A műsorvezető nemcsak szemlélte a vizet, fogta magát, és meg is mártózott benne. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.