Hoppá! Mellbimbót villantott Hajdú Péter új kedvese, Eszter

Fotó: Polyak Attila - Origo -
mellbimbó Fonogram-díj Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, szerdán este nyilvánosan is megjelent kedvesével Hajdú Péter. Eszter bemutatkozása jól sikerült, abszolút ellopták a show-t, egyvalamire azonban csak most derült fény.

Méghozzá, hogy a fiatal lány felsője félrecsúszott, és láttatni engedte a mellbimbóját. Erről a Bors számolt be, és közzé is tette a fotót.

Így turbékoltak a Fonogram-díjátadón Fotó: Polyak Attila - Origo

"Miközben munkatársunknak adott interjút, félrecsúszott a keblét takaró textil. Kivillanó keblén rövid ideig legeltethették a szemüket a rendezvény résztvevői, mert Hajdú Péter észrevette, és barátnője segítségére sietett – de fotósunknak sikerült megörökítenie a jelenetet. Hajdúék sem a helyszínen, sem utólag nem kívánták kommentálni a kellemetlen pillanatot" – írják. Az ominózus képet itt nézheted meg.

Hajdú Péter az eseményen exkluzív interjút adott a Life.hu-nak:

Hajdú Péter közös szelfit posztolt szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-hajdu-peter-kozos-fotot-osztott-meg-uj-szerelmevel.htmlA Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolatáról szóló találgatásoknak a tegnapi nappal vége szakadt: a tévés új szerelmével érkezett egy nyilvános eseményre, a Fonogram-gálára. TV + Sztárok--Hajdú Péter és barátnője, Eszter együtt jelentek meg a Fonogramonhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-hajdu-peter-es-baratnoje-eszter-egyutt-jelentek-meg-a-fonogramon.htmlHajdú Péter csak nemrég vállalta fel a kapcsolatát, de a kíváncsi rajongók szerencséjére nem rejtegeti választottját. Együtt jelentek meg a Fonogram-díjátadón, és lehet, hogy a jövőben még többször láthatjuk őket nyilvános eseményen. TV + Sztárok--Először jelent meg nyilvánosan Hajdú Péter és új barátnője, Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20170301-eloszor-jelent-meg-nyilvanosan-hajdu-peter-es-uj-baratnoje-eszter-fonogram.htmlA Fonogram díjátadó gálára Hajdú Péter és új barátnője, Eszter kézen fogva érkezett. Először jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt. TV + SztárokOrigoHajdú Péter új kedvese nagyon hasonlít Sarka Katárahttp://www.life.hu/sztarok/20170226-elkepesztoen-hasonlit-sarka-katara-hajdu-peter-uj-szerelme.htmlAmit eddig csak pletykáltak, pár napja bizonyosság. Hajdú Péternek új barátnője van. Azt pedig nehéz nem észrevenni, hogy a 28 éves lány nagyon hasonlít Sarka Katára. TV + Sztárok--Hajdú Péternek barátnője van, már Sarka Kata is találkozott vele - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170223-hajdu-peternek-baratnoje-van-nem-tagadja.htmlHajdú Péter eddig igyekezett homályosan fogalmazni arról, hogy van-e új kapcsolata, de most már nem tagadja, hogy más mellett keresi a boldogságot. A 28 éves Eszterrel már Sarka Kata is találkozott. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHajdú Péter az édesanyját ünnepelte - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170220-hajdu-peter-az-edesanyjat-unnepelte.htmlApás hétvége volt Hajdú Péteréknél, ezt láthattuk is a műsorvezető Facebook-oldalán. A gyerekekkel töltötte legtöbb idejét, de szakított időt arra, hogy megünnepeljen egy számára fontos személyt: az édesanyját! TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.