Hajdú Péter új barátnője, Eszter megszólalt

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Sarka Kata magánélet Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter eddig a válása miatt került naponta címlapra, ezúttal viszont új kedvese kapcsán érdeklődik utána a sajtó. Eszterrel a Fonogram-díjátadón jelentek meg először nyilvánosan. Péter szerint a fiatal lány jól vette az első akadályt, igazi mélyvíz volt számára a szereplés, de büszke kedvesére, amiért ilyen ügyesen helytállt.

Amióta kiderült, hogy Hajdúnak, bár sokáig tagadta, mégis van új párkapcsolata, azóta mindenki a fiatal lányra kíváncsi. Egy csapásra a címlapokon találta magát Eszter, aki elmondása szerint sejtette, hogy mivel jár a műsorvezető barátnőjének lenni.

Egyelőre nem zavarja a felhajtás,

a Fonogramon is nagyon jól érezte magát párjával: mosolygott, válaszolt a kérdésekre, és közben hagyta a tévést beszélgetni, üzletelni is.

A Blikk azzal kapcsolatban is faggatta a reklámszakmában dolgozó Esztert, mit gondol arról, hogy az emberek nagy része Sarka Katához hasonlítja, aki, mióta kiderült a kapcsolatuk, nem győz magáról szexis fotókat posztolni a közösségi oldalaira.

Fonogram-gála Fotó: Polyak Attila - Origo

A lány elmondta, hogy szerinte Kata nem miatta rakosgatja ki a gyönyörű fotóit a Facebookra, és természetesnek tartja, hogy sokak fejében még a sztármami képe él, úgyhogy

nem zavarja, ha Katához hasonlítják.

Mint mondta, majd elmúlik ez is...

"Nem láttam azt a képet, de nem gondolom, hogy miattam vette fel azt a ruhát. Nem érint rosszul, hogy hozzá hasonlítanak, nyilván sokak fejében még Kata él. Örülök, hogy végre kimozdultunk, szerintem belerázódom a szerepbe, és az érdeklődés is alábbhagy idővel. Jól éreztem magam" – ecsetelte Hajdú új kedvese.

Ez pedig a szóban forgó kép, amit Sarka Kata a Fonogram reggelén posztolt. Sokak szerint ez a bejegyzés már exférje új kedvesének szólt.

Hajdú Péter közös szelfit posztolt szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-hajdu-peter-kozos-fotot-osztott-meg-uj-szerelmevel.htmlA Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolatáról szóló találgatásoknak a tegnapi nappal vége szakadt: a tévés új szerelmével érkezett egy nyilvános eseményre, a Fonogram-gálára. TV + Sztárok--Rékasi Károly nem tudott uralkodni az indulatainhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-rekai-karolynak-neha-eljart-a-keze.htmlRékasi Károly életének egy nehéz időszakáról mesélt: édesapja súlyos beteg volt, ami megviselte őt, és sokszor reagált durván egy-egy helyzetben. Olykor még a keze is eljárt... TV + Sztárok--Baleset történt A mi kis falunk forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-baleset-mi-kis-falunk.htmlAz RTL Klub új sorozatának, A mi kis falunk című produkciónak forgatásán váratlan baleset történt: elszabadult egy traktor és a víz felé vette az irányt. TV + SztárokOrigoKembe Sorel kitálal egykori kedveséről, Kondákor Zsófirólhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-kembe-sorel-tiszta-vizet-ont-a-poharba-kondakor-zsofi.htmlKondákor Zsófi és Kembe Sorel tavaly év végén szakítottak négy év együttélés és egy közös gyerek után. Az ok akkor ismeretlen volt, a férfi viszont nem hallgat tovább. TV + Sztárok--Majka életéből hiányzik az alkoholhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-majkanak-hianyzik-az-alkohol.htmlMajka az elmúlt időszakban kicsit visszább vett a dorbézolásból: kevesebbet bulizik, és az alkoholtartalmú italok fogyasztását is mérsékelte. TV + SztárokOrigoKasza Tibi kedvese, Manker ezt is bevállalta - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170228-kasza-tibi-szerelme-fejreallt-duva-video.htmlKasza Tibi kedvese, Darai Andrea, vagy ahogy ő becézi, Manker, egy igazán extrém dologra adta a fejét... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.