Várandós celebek: Horváth Éva és Som-Balogh Edina családja is bővül

Munkácsy Kata Som-Balogh Edina Horváth Éva terhes Beyoncé Veiszer Alinda Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itthon és külföldön is sok híresség családja bővül nemsokára. A teljesség igénye nélkül szedtük össze a kismamákat, akik nemsokára újabb, vagy éppen az első csemetéjüket köszönthetik! Beyoncé, Horváth Éva vagy éppen Som-Balogh Edina is várandósak, de a sornak itt még nincs vége!

Horváth Éva

Horváth Éva gyönyörű kismama Forrás:Polyák Attila/Origo

A műsorvezető az első gyermekét várja, ezért sokáig halogatta a nagy bejelentést. Csak akkor hozta nyilvánosságra az örömteli hírt, amikor már biztos volt benne, hogy minden rendben van a baba körül. Horváth Éva azonban azóta már sokszor beszélt a várandósságáról, elárulta, a vetéléstől is nagyon rettegett, ugyanis nem voltak terhességi tünetei, ami ezt is jelentheti, de Éva már megnyugodott, ugyanis minden rendben van odabent!

Som-Balogh Edina

Som-Balogh Edina mindenórás kismama Forrás: Facebook/Som-Balogh Edina

Régóta szeretett volna második babát Som-Balogh Edina, ám egyszer sajnos már elvetélt... A Barátok közt egykori sztárja félt attól, hogy ez megismétlődik, ám szerencsére erre nem került sor. Edina már mindenórás kismama, és kisfia, Noel is nagyon várja a tesó érkezését, ahogy természetesen az egész család izgatott a kisbaba miatt, alig várják, hogy végre kibújjon.

Veiszer Alinda

Veiszer Alinda is terhes Fotó: Polyak Attila/Origo

A HírTV műsorvezetője szintén a második gyermekével várandós, és már neki sem kell olyan sokat várnia arra, hogy kezében tarthassa gyermekét. Veiszer Alinda kislánya, a négy és fél éves Leila is nagyon várja már a kistestvért, aki fiú lesz. A műsorvezető korábban elárulta, nagyon örül annak, hogy ezúttal kisfiú érkezik a családjukba, hiszen nagyon kíváncsi arra, milyen egy fiú anyukájának lenni.

Munkácsy Kata

Munkácsy Kata első gyermekét várja Forrás: RTL Klub

A Barátok köztből ismerheti az ország a színésznőt, aki évek óta alkot egy párt Serbán Attilával. Kata a sorozatban egy ideig Bartha Zsolt lányát alakította, de most egy sokkal izgalmasabb korszakra készül, ugyanis első gyermekével várandós. A színésznő lassan a hatodik hónapban lesz, párjával együtt rettentően boldogok, és alig várják, hogy megpillanthassák gyermeküket.

Beyoncé és Amal Clooney

Mindketten híresek, és mindketten terhesek, ráadásul mindketten ikreket várnak. Beyoncé nagyon jól eltitkolta várandósságát, így ő maga tudta bejelenteni a nagy hírt, és egyből azt is elmondta, hogy ikrek érkeznek hozzájuk. Amal Clooneyék már kevésbé voltak ügyesek, még mielőtt előállhattak volna a nagy hírrel, felröppentek a pletykák, amik igaznak bizonyultak. George nyilatkozott először az ikrek érkezéséről, ezek után pedig Amal sem rejtegette már a terhespocakját: egy díjátadón mutatta meg testére feszülő estélyiben.

Beyoncé és Amal Clooney Forrás: AFP
Tóth Gabi közönségesnek tartja régi énjéthttp://www.life.hu/sztarok/20170303-toth-gabi-kozonsegesnek-tartja-egykori-enjet.htmlAz énekesnő nemrég stílusváltáson esett át, nemcsak a külseje újult meg, hanem a dalai is új irányt vettek. Tóth Gabi elmondta, sajnos fiatalon sok hibába beleesett, és ma már közönségesnek tartja azt a Tóth Gabit, aki régen volt. TV + SztárokOrigoÉlő adásban hányt a stúdióban a műsorvezető: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170303-elo-adasban-hanyt-a-musorvezeto.htmlA spanyol tévé egyik vetélkedőjében élő egyenesben dobta ki a taccsot a műsorvezető. TV + SztárokOrigoA rendőrség kísérte be a bíróságra Kállay-Saunders Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20170303-a-rendorseg-kiserte-be-a-birosagra-kallay-saunders-andrast.htmlSúlyos testi sértéssel vádolják Kállay-Saunders Andrást, ügye már régóta húzódik. Ítéletet most sem hoztak, mivel Kállay nem jelent meg a tárgyaláson. A rendőrség ment érte. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi helikopterleszállót építtet birtokárahttp://www.life.hu/sztarok/20170303-lagzi-lajcsi-helikopterleszallot-epittet.htmlLagzi Lajcsi birtokának értékét szeretné növelni, ezért kezdett újabb építkezésbe. Már a szomszédok is látják a munka eredményét, hiszen a birtoka melletti szántót körbekeríti, de ez csak az első lépés afelé, amit igazán szeretne: helikopterleszállót épít.TV + SztárokOrigoHajdú Péter új barátnője, Eszter megszólalthttp://www.life.hu/sztarok/20170303-hajdu-uj-baratnoje-ezt-gondolja-sarka-katarol.htmlHajdú Péter eddig a válása miatt került naponta címlapra, ezúttal viszont új kedvese kapcsán érdeklődik utána a sajtó. Eszterrel a Fonogram-díjátadón jelentek meg először nyilvánosan. Péter szerint a fiatal lány jól vette az első akadályt, igazi mélyvíz volt számára a szereplés, de büszke kedvesére, amiért ilyen ügyesen helytállt. TV + Sztárok--Megvan Gundel Takács Gábor utódja: Héder Barna maradt talponhttp://www.life.hu/sztarok/20170303-heder-barna-lett-gundel-takacs-gabor-utodja.htmlLapinformációk szerint már Héder Barna vezetésével forgatják a Duna TV vetélkedőjének, a Maradj Talpon! című műsornak az új részeit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.