Madonnát azzal vádolják, hogy pénzért "vette" az ikreit

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
adoptálás ikrek örökbefogadás Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokaknak furcsa, hogy a sztár frissen beadott örökbefogadási kérelmét ilyen hamar elbírálták, és már haza is vihette a két kislányt. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Madonna engedélyt kapott egy ikerpár örökbefogadására. A sztár azt is kijelentette, hogy Stella és Esther adoptálása után szünetet fog tartani, hogy minél több időt tudjon tölteni a két kislánnyal.

Sokan támadják az ikreket örökbefogadó Madonnát Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Néhányan azonban úgy vélik, hogy az énekesnő pénzt fizetett azért, hogy a kicsiket magához vehesse,

ugyanis véleményük szerint az örökbefogadási eljárások sokkal hosszabbak szoktak lenni, mint Madonna esetében volt. Az 58 éves előadóművész alig adta be a kérelmet, a lányok máris hivatalosan a gyermekeivé váltak. Ráadásul mindezt úgy, hogy nemrég elveszítette a vérszerinti fia felügyeleti jogát, akit azóta az édesapa nevel.

Egy ismerőse szerint a partnereit gyakran cserélő Madonna az aktuális szerelmeit rendszeresen babysitternek használja, és véleménye szerint nem való édesanyának, ugyanis a mai napig is csak az foglalkoztatja, hogy megőrizze a kortalan díva látszatát - írta meg a Best Magazin.

Sztármamák, akik örökbe fogadtak

A sztárok közül sokan döntenek az örökbefogadás mellett. Vagy a koruk miatt tartják kockázatosnak, hogy vállalják a terhességet, vagy épp nincsen mellettük senki, amikor elérkezettnek látják az időt a családalapításra. Van, aki az alakját félti, és olyan is, aki egyszerűen csak segíteni szeretne a nehéz sorsú csöppségeken. Ma már nem csak Madonna, vagy éppen Angelina Jolie az örökbefogadás ügyeletes jelképei. Olvass tovább itt...

Élő adásban hányt a stúdióban a műsorvezető: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170303-elo-adasban-hanyt-a-musorvezeto.htmlA spanyol tévé egyik vetélkedőjében élő egyenesben dobta ki a taccsot a műsorvezető. TV + SztárokOrigoTóth Gabi közönségesnek tartja régi énjéthttp://www.life.hu/sztarok/20170303-toth-gabi-kozonsegesnek-tartja-egykori-enjet.htmlAz énekesnő nemrég stílusváltáson esett át, nemcsak a külseje újult meg, hanem a dalai is új irányt vettek. Tóth Gabi elmondta, sajnos fiatalon sok hibába beleesett, és ma már közönségesnek tartja azt a Tóth Gabit, aki régen volt. TV + SztárokOrigoKulcsár Edinát levetkőztette szerelme, Csutihttp://www.life.hu/sztarok/20170303-kulcsar-edinat-parja-vetkoztette.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti Orosz Barbi műsorában szerepeltek, aminek keretein belül egy fotózást is megejtettek. A stylist a pár férfi tagja volt, az eremény pedig igen szexisre sikeredett... TV + SztárokOrigoÉlő adásban hányt a stúdióban a műsorvezető: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170303-elo-adasban-hanyt-a-musorvezeto.htmlA spanyol tévé egyik vetélkedőjében élő egyenesben dobta ki a taccsot a műsorvezető. TV + SztárokOrigoA rendőrség kísérte be a bíróságra Kállay-Saunders Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20170303-a-rendorseg-kiserte-be-a-birosagra-kallay-saunders-andrast.htmlSúlyos testi sértéssel vádolják Kállay-Saunders Andrást, ügye már régóta húzódik. Ítéletet most sem hoztak, mivel Kállay nem jelent meg a tárgyaláson. A rendőrség ment érte. TV + SztárokOrigoOszter Sándor sietősen távozott a tárgyalásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170303-oszter-sandor-menekult-a-targyalasarol.htmlOszter Sándort befolyással való üzérkedéssel vádolják, ami miatt akár 8 év börtönt is kaphat. A színművész ezúttal megjelent a tárgyaláson, de utána gyalog menekült a kamerák és a fotósok elől. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.