Ördög Nóri kiskori képeket mutatott magáról - Fotók!

Forrás: Istvan Ruff -
kép fotó Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban láthattunk Ördög Nóriról egy kiskori fotót, de szerencsére azóta több képet is megosztott a közönséggel. A TV2 csinos műsorvezetője kislányként is nagyon édes volt!

Nagy sikerrel startolt el a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor a TV2-n, ahol a szabadszájú sztárcsemeték sokszor hozták kínos helyzetbe a szüleiket. A kicsik voltak a főszerepben, de azért a felnőttek is szóhoz jutottak két pirulás között.

Ördög Nóra így festett új műsora elő adásában Forrás: Istvan Ruff

Ördög Nóri műsorvezetőként nagyon élvezte a helyzetet, a sok nevetés mellett pedig egy kiskori képet is mutatott magáról, hogy a nézőket még jobban elkényeztesse.

Ördög Nóri nagyon aranyos kisbaba volt Forrás: TV2

Megállapíthatjuk, hogy Ördög Nóri hihetetlenül édes kislány volt, azóta ráadásul több fotót is mutatott a gyerekkoráról: kisbabaként és frufrus ovisként is láthattuk a műsorvezetőt.

Ördög Nóra frufrus kislányként Forrás: Origo

Ördög Nóra mesélt is az új műsoráról

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor március 1-jén indult, és meg is tornáztatta a rekeszizmainkat. Az adásban sztárok és csemetéik vetélkednek, miközben sok mindent megtudhatunk a hírességek életéről, hiszen a gyerekek mindig őszinték! Erről mesélt Ördög Nóra is, olvasd el a Life.hu cikkében!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.