Nádai Anikóra számít az RTL Klub

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Nádai Anikó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikónak december közepe - a ValóVilág fináléja - óta nincs munkája. A műsorvezetőről azóta csak magánéleti válsága okán hallottunk, de most kiderült, milyen jövőt szán neki a csatorna.  

"Anikó RTL-es karrierjét a ValóVilág-os szereplése óta egyengetjük. Személy szerint tehetséges műsorvezetőnek tartom, akivel határozott és pontos terveink vannak már a közeljövőben is" - nyilatkozta a Blikknek Herman Péter, az RTL Magyarország drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója, de konkrétumokat nem árult el.

A lap úgy tudja, Anikó neve a Reggeli című műsor kapcsán került szóba.

Nádai Anikó a VV8 díszletében Fotó: Polyák Attila - Origo

Így szexiskedik Vajna Tímea Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170304-igy-szexiskedik-vajna-timea-amerikaban-palmafak-alatt.htmlElképesztő fotójával borzolja a kedélyeket Instagramján Vajna Tímea. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoRosszul lett egy játékos az 50 milliós játszma élő adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170304-rosszul-lett-egy-jatekos-az-50-millios-jatszma-elo-adasaban-szerencsere-viccbol.htmlSzerencsére gyorsan kiderült, hogy csak egy jól megtervezett "bosszúról" volt szó. Béla és Árpi testvérek, és előszeretettel viccelik meg egymást. TV + SztárokOrigoKiderült, mikortől látható Héder Barna a Maradj talpon!-banhttp://www.life.hu/sztarok/20170304-heder-barna-orul-hogy-a-maradj-talpon-t-vezetheti-o-gundel-takacs-utodja.htmlMár Héder Barna vezetésével forgatják a Duna TV vetélkedőjének, a Maradj Talpon! című műsornak az új részeit. TV + Sztárok--Nem szeretné a nyilvánosság előtt élni magánéletét Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170304-nem-szeretne-a-nyilvanossag-elott-elni-maganeletet-hajdu-peter-eszterrel.htmlAz RTL Klub kamerái előtt többek között új kapcsolatáról is beszélt Hajdú Péter. A tévés elárulta, van, amit másképp csinál Eszterrel, mint előző kapcsolataiban. TV + Sztárok--Szexuális bántalmazottságáról mesélt Jane Fonda http://www.life.hu/sztarok/20170303-jane-fonda-a-szexualis-bantalmazottsagarol-meselt.htmlA közelgő Nőnap kapcsán, Brie Larson interjút készített az Oscar-díjas amerikai színésznővel, Jane Fondával. Az exkluzív beszélgetés keretein belül sok mindenről szó esett, többek között arról is, hogy Fonda korábban szexuális bántalmazás áldozatává vált.TV + Sztárok--Ördög Nóri kiskori képeket mutatott magáról - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170303-ordog-nori-elkepesztoen-aranyos-kislany-volt.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban láthattunk Ördög Nóriról egy kiskori fotót, de szerencsére azóta több képet is megosztott a közönséggel. A TV2 csinos műsorvezetője kislányként is nagyon édes volt! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.