Szívek szállodája Netflix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vártnál is nagyobb sikert aratott a Szívek szállodája új évada, de a rajongók nagy bánatára csupán négy részből állt. Nem kell azonban csüggedni, ugyanis nagy esély van a folytatásra!

Hosszú évek teltek el, mire valaki felismerte, hogy a Szívek szállodája rajongóknak kijár a folytatás. Minden fan lázban égett, alig várták, hogy ismét láthassák Stars Hollow lakóit, és, hogy kiderüljön, hogyan alakult Rory és Lorelai sorsa. Hiába készült el azonban az új évad, a rajongók számára nem volt megnyugtató a befejezés.

Újabb folytatást kaphat a Szívek szállodája Forrás: Netflix

Lenne tehát mivel folytatni, és nagy esély van rá, hogy készítenek újabb részeket. Már korábban felmerült, de most nyilatkozott is erről a Netflix tartalomért felelős igazgatója, Ted Sarrandos. Ugyan konkrétumokról még nem beszélt, de az már biztos, hogy szóba került a sorozat folytatása. "Nagyon szerettük a műsor sikerét, a rajongók pedig nagyon elégedettek voltak azzal, amit kaptak. A legrosszabb dolog, ami megtörténhet, ha éveket vársz egy sorozat folytatására, aztán csalódnod kell. Itt szerencsére nem ez történt, a nézők pedig nagyon izgatottak, hogy folytatódhat. Mi már beszéltünk ennek a lehetőségéről" - mondta az igazgató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.