Kis Grófo utódja lehet a 8 éves Enrikó

Forrás: Youtube/ZGSTUDIO Official 1 -
Kis Grófo Mezei Enrikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Futótűzként terjed az általános iskolás Enrikó klipje, akit már Kis Grófo utódjaként emlegetnek. A kisfiút féltik szülei az ismertségtől, de abban biztosak, hogy énekes lesz belőle. Klipjét már több mint 4 millióan látták.

Még csak két éve jár iskolába Mezei Enrikó, de már most nagyon sokan ismerik. A tehetséges kisfiú egy klippel robbant be a köztudatba, amit mára már több mint 4 millióan láttak. Enrikó imád énekelni, többen már most Kis Grófo utódaként emlegetik, pedig csak szórakozásból rögzítették a nagy sikert hozó felvételt, aminek köszönhetően a kisfiú sokak kedvence lett.

Kis Grófo utódja lehet a 8 éves Enrikó Forrás: Youtube/ZGSTUDIO Official 1

"Azt kedvelem a legjobban, amikor anyukám énekel. Iskolába is szeretek járni, de rossz, hogy korán kell kelni. Hétvégén pihenek. Muzsika TV-t nézek vagy énekelek" – meséli a kisfiú, aki tudja, hogy mi szeretne lenni, ha nagy lesz. "Rendőr akarok lenni. Azért, mert elkapnak mindenkit" – szögezte le a gyermek a Borsnak. Édesanyja elárulta, nem gondolták, hogy ilyen népszerű lesz a videó. "A klipet csak a család szórakoztatására készítettük. Enrikó ötlete volt, hogy vegyük fel, ahogy énekel.

Bele sem gondoltunk abba, hogy így elterjed"

– mondta az anya, aki azt is hozzátette, gyermeke színpadra termett. A kisfiút Kis Grófo utódjaként tartják számon, akihez egyébként rokoni szálak fűzik: a mulatóssztár és Enrikó édesanyja ugyanis másod-unokatestvérek. Sztárt azonban még nem akarnak csinálni a kisfiúból. "Nem szeretnénk még sztárt csinálni belőle. Menne éjszakai koncertekre, de ennek még nem jött el az ideje.

Ő még csak egy kisgyerek, hadd tanuljon.

Enrikó színpadra született. Amióta kinyitotta a száját, énekel. Elképesztően tehetséges. Meghall egy zenét, és fél órán belül tudja kívülről. Érzem, hogy később sztár lesz" – mondta a kisfiú nagypapája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.