színésznő Balázs Andrea Kasszás Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy interjúban Balázs Andrea színésznő elárulta, hogy milyen hatással van rá az új szerepe, Kasszás Erzsi. 

Futótűzként terjedt az új televíziós reklám, melynek főszerepét Balázs Andrea formálta meg. Kasszás Erzsi mára már fogalommá vált, hiszen már azok is ismerik ezt a nevet, akik nem néznek tévét. Természetesen, a reklám kapcsán kapott hideget-meleget a színésznő, de állítása szerint többnyire jól szórakozik a megjegyzéseken.

"Már egy idő után unalmassá is vált az a sok szemét komment, amit kaptam" - vallotta be a színésznő, akit nem érték váratlanul a negatív megjegyzések, már a forgatáson biztos volt benne, hogy a reklám megosztja majd a tévénézőket.

"Nekem nem kell kétszer mondani, hogy legyek elmebeteg őrült. És ennyi volt az egész, hogy elindultam, és akkor már éreztem, hogy ha ez tényleg kikerül, ebből botrány lesz."

Nem csak bántó megjegyzések érkeztek azonban Kasszás Erzsinek: rengeteg vicces hozzászólást, mémet, sőt még szerelmes levelet is kapott.

Kasszás Erzsi a Kasza Taxiban adott interjút

Nagy port kavart az elmúlt héten a CBA üzletlánc Kasszás Erzsi nevével híressé vált reklámja. A kasszásnőt egyébként Balázs Andrea színésznő alakítja, aki Facebook-oldalán is kapott hideget-meleget. Az interjút itt tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.