Így halt meg a Happy Gang énekese, Mohaman

Forrás: rtl klub -
Mohaman szívelégtelenség Happy Gang haláleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utcán érte a halál a 45 éves Meggyes Rolandot, azaz Mohamant, a Happy Gang alapító tagját.

Mohaman szívelégtelenség miatt lett rosszul, szombaton érte a halál az utcán. Bár köztudott volt róla, hogy volt köze a drogokhoz, az utóbbi időben tiszta volt. A Blikknek a zenész nevelőapja nyilatkozott:
"Teljesen tiszta volt, ez fontos. Egyszer csak összeesett az utcán. Nagyon közeli még a tragédia, most búcsúzom el tőle. Nem tudunk még semmit a temetésről, mindenkitől türelmet kérünk."

Mohaman az X-Faktorban Forrás: rtl klub

Egykori zenésztársát, Vitamint is sokkolta Mohaman halála:
"Tele volt tervekkel, folytatni akartuk a közös zenélést, felfoghatatlan, hogy ez történt. Nem tudtam arról, hogy valamilyen betegsége lett volna, de rosszkedvű sem volt. Beszéltünk róla, hogy nyáron a Balatonhoz is le kellene ugrani."

Cory, a Happy Gang harmadik tagja is nehéz szívvel búcsúzik régi barátjától, bár 2011-ben találkoztak utoljára. Azt mondja, Roland sosem volt egyedül, figyeltek rá, különösen az édesanyja és a nevelőapja gondoskodott róla.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.