Már vezethet Oszter Sándor: lejárt az eltiltás

Forrás: Youtube -
vezetés Oszter Sándor jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor ellen két éve emeltek vádat, mivel ittasan vezetett, ráadásul összetörte az egyik bevásárlóközpont márványtábláját. A színművészt eltiltották a vezetéstől, de úgy tűnik, már lejárt a büntetése, ugyanis újra volán mögé ült.

Oszter Sándor színművész egy falnak és egy márványoszlopnak is nekiütközött terepjárójával valamivel több mint 2 évvel ezelőtt. Akkor azt nyilatkozta a színész, hogy nem fogyasztott alkoholt, de több mint 15 hónapnyi vizsgálódás után ittas vezetés és rongálás miatt emeltek ellene vádat.

Oszter Sándor már vezethet Forrás: Youtube

Végül 140 óra közmunkára ítélték, és két év egy hónapra bevonták Oszter Sándor jogosítványát. úgy tűnik azonban, hogy az eltiltás lejárt, ugyanis a színész nemrég autóval érkezett egy rendezvényre, és ő maga vezette.

"Gondolhatja, hogy nem vagyok hülye, nem vezetek jogosítvány nélkül.

Letelt az időm, újra nálam van a jogsi. Szeretném elfelejteni azt az időszakot, jó lecke volt, higgye el" - mondta Oszter Sándor a Bors kérdésére, hogy visszakapta-e már a jogosítványát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.