Ryan Gosling Eva Mendes Oscar 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Gosling idén is kedvese nélkül jelent meg az Oscar-gálán, de eddig senki sem tudta, hogy Eva Mendes miért kerüli ennyire a reflektorfényt. Most elárulta az okát...

Ahogy azt a Life.hu már korábban megírta, Ryan Gosling idén is felesége nélkül kényszerült megjelenni az Oscar-díjátadón, pedig eredetileg arról szóltak a hírek, hogy 2017-ben gyermekei édesanyával fog végigvonulni a vörös szőnyegen.

Ehhez képest Gosling egy szőke, dúskeblű hölggyel mutatkozott a gálán, ám azt eddig senki sem tudta, Eva miért kerüli ennyire a nyilvánosságot és a szereplést...

Ezért nem jelent meg Eva Mendes az Oscar-gálán Forrás: AFP/Angela Weiss

"Lehet, hogy az emberek ezt nehezen képzelik el rólam, de én nagyon szeretek otthon lenni. Ha választhatok a vörösszőnyeg és a gyermekeim között, akkor én sokkal szívesebben vagyok velük, mint a reflektorfényben" - magyarázta Eva.

Második gyermekük még 1 éves sincs, de a sztáranyuka már most visszanyerte egykori bomba alakját. Állítása szerint a második szülést követően ez már kicsit nehezebb volt, de a gyerekek segítenek abban, hogy a mama mozgásban legyen.

"Folyamatosan rohangálok a gyerekek után. Nem telik el úgy 5 perc, hogy egy helyben ülnék" - írta meg a DailyMail.

Nyílt levél Eva Mendesnek, amiért nem jelent meg az Oscaron

"Te, aki végighakniztad az elmúlt 15 évet azzal, hogy te vagy a tuti csaj, a szexi, kubai–amerikai díva, a dús keblű, nyitott szájú szexistennő a Cindy Crawford-os szépségpöttyel a bal orcádon. Te, aki anyaszült meztelen jelenetet vállaltál a Kiképzésben, és pornósztárokat megszégyenítő önfeledtséggel maszturbáltál Az éjszaka uraiban Joaquin Phoenixnek, pont te idegenkedsz a nyilvános megjelenésektől, a gálaestektől, a díjkiosztóktól és az Oscartól? Remélem, nem haragszol, ha azt mondom, hogy a pofám leszakad..." A levél további része itt érhető el.
Majka öleléssel nyugtatta meg Az 50 milliós játszma versenyzőithttp://www.life.hu/sztarok/20170309-majka-olelessel-megnyugtatta-az-50-millios-jatszma-versenyzoit.htmlAz 50 milliós játszmába minden este megmérettetik magukat az emberek, és reménykednek, hogy minél több pénzt vihetnek haza. Érthető, ha sok versenyző feszülten vág bele a játékba, de Majka arra is figyel, hogy ellazuljanak: öleléssel csillapította az izgalmat. TV + SztárokOrigoMészáros Árpád Zsolt fia bevallotta közös titkukathttp://www.life.hu/sztarok/20170309-meszaros-arpad-zsolt-es-a-kisfia-egyutt-szoktak-pukizni.htmlMészáros Árpád Zsolt laza apukának tartja magát, de azért erre a beszólásra még ő sem számított a kisfiától. TV + SztárokOrigoFreddie és Rátonyi Krisztina lesznek az Eurovíziós Dalfesztivál szakkommentátoraihttp://www.life.hu/sztarok/20170309-freddie-es-ratonyi-krisztina-kommentalja-eurovizios-dalfesztivalt.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál szakkommentátora is Gundel Takács Gábor volt, de már megtalálták a megfelelő helyetteseket: Freddie és Rátonyi Krisztina vezeti majd a műsort. TV + SztárokOrigoKelemen Annának már nem a testiség a legfontosabbhttp://www.life.hu/sztarok/20170309-kelemen-annanak-mar-a-lelek-is-szamit-egy-kapcsolatban.htmlKelemen Anna meglepő nyilatkozatot tett: elárulta, hogy számára mi a legfontosabb egy párkapcsolatban. TV + Sztárok--Csobot Adél majd kiugrik a bőrébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170309-csobot-adel-vidam-es-boldog.htmlA boldog anyuka csak úgy sugárzik a legújabb fotóján. TV + SztárokOrigoAlekosz úgy érzi, Baukó Éva elárultahttp://www.life.hu/sztarok/20170308-alekosz-ugy-erzi-bauko-eva-elarulta-nelkule-folytatna-az-edes-eletet.htmlNem tudni, mi történt az Édes Élet két szereplője között. Alekosz hatalmasat csalódott Évában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.