Freddie és Rátonyi Krisztina lesznek az Eurovíziós Dalfesztivál szakkommentátorai

Forrás: MTVA -
Rátonyi Krisztina Freddie Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eurovíziós Dalfesztivál szakkommentátora is Gundel Takács Gábor volt, de már megtalálták a megfelelő helyetteseket: Freddie és Rátonyi Krisztina vezeti majd a műsort.

Gundel Takács Gábor távozása után nagy kérdés volt, hogy ki veszi át a helyét, hiszen nemcsak a Maradj talpon! kvízműsort vezette a tévés, hanem a többi között az Eurovíziós Dalfesztivál szakkommentátora is ő volt. A vetélkedőre már megtalálták a megfelelő utódját, és az is kiderült, hogy kik fogják őt váltani a dalfesztiválon.

Freddie és Rátonyi Krisztina lesznek az Eurovíziós Dalfesztivál szakkommentátorai Forrás: MTVA

Az már tegnap kiderült, hogy az egyik narrátor Rátonyi Krisztina lesz, ma pedig fény derült arra, hogy ki lesz a társa. A magyar nézőknek Kriszta mellett nem más fogja kommentálni a Kijevben zajló eseményeket, mint Freddie, aki maga is megjárta a dalfesztivált tavaly, ugyan a helyezésével nem volt elégedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.