Détár Enikő pszichológushoz járt a válás után

Fotó: Mudra László - Origo -
pszichológus Détár Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
29 év után mindössze húsz perc alatt vált el Détár Enikő és Rékasi Károly, legalábbis hivatalosan. Lelkileg azonban sokkal tovább tartott lezárni csaknem 30 évet. Détár Enikőnek még pszichológus segítségére is szüksége volt. 

Sokan titkolják, hogy pszichológusra van szükségük egy-egy nagyobb fájdalom vagy trauma feldolgozásában, pedig ez nem szégyen. Ezt vallja Détár Enikő is, aki szerint a pszichológus a lélek sebésze, ha a vakbélműtétjét nem bízná rá akárkire, akkor a lelkét sem. Ő nem is szégyelli bevallani, hogy neki szüksége volt a válás után lelki támogatására a válás után, hiszen 29 évet nem könnyű lezárni.

Détár Enikő pszichológus nélkül nem tudta volna feldolgozni a válást Fotó: Mudra László - Origo

"Az elszakadás fájdalmát nem lehet megúszni, maximum elodázni. Ez pedig egyik félnek sem könnyű. Annak sem, akit otthagynak, és annak sem, aki menni akar. (...) A válásra is igaz: beszélni könnyebb róla, megélni pokoli nehéz" – vallotta be a színésznő, akinek a barátnőin kívül pszichológus segített, hogy átvészelje ezt az időszakot.

"A válást sem tudtam volna másként feldolgozni, szakember kellett, hogy rendbe hozza a lelkem"

– árulta el a Best Magazinnak Détár Enikő, aki még sokáig cipelte a rossz tapasztalatokat. Új kapcsolatára is kivetítette a sebeket. "A fejemre kellett koppintani, hogy ne mondjam napjában tízszer azt a páromnak: »Na, ma este még idejössz aludni hozzám, vagy lelépsz?« Ez önvédelem volt, tudom, hogy Péter semmiről sem tehetett" – ismerte el a színésznő, akinek mára sikerült ezen is túljutnia.

Klein Dávid elárulta, miért akarja megmászni a Mount Everestethttp://www.life.hu/sztarok/20170310-klein-david-elarulta-miert-massza-meg-a-mount-everestet.htmlKlein Dávid és Suhajda Szilárd a magyar expedíciós hegymászás történetében először oxigénpalack nélkül próbálnak feljutni a Föld legmagasabb csúcsára. Klein Dávid a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak mesélt arról, miért vállalkozott erre a kihívásra. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGeszti Péter nem retteg a magasságtól-Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170310-geszti-peter-nem-retteg-a-magassagtol.htmlGeszti Péter is tagja annak a csapatnak, akik a Mount Everest expedíció keretein belül a csúcs meghódításra készülnek. A sztárok az alaptáborig kísérik majd Klein Dávidot és Suhajda Szilárdot. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSuhajda Szilárd életveszélyes élményéről és közelgő expedíciójáról mesélt http://www.life.hu/sztarok/20170310-suhajda-szilard-eletveszelyes-elmenyerol-es-expediciojarol-meselt.htmlKlien Dávid és Suhajda Szilárd nagy dologra vállalkoztak: oxigénpalack nélkül indulnak a Föld legmagasabb csúcsára. Suhajda Szilárd korábbi élményeiről és az előttük álló nagy feladatról nyilatkozott a Life.hu-nak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLilu élete nagy kalandjára készül- Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-lilu-elete-nagy-kalandjara-keszul-mount-everest.htmlLilu az egyetlen nő abban a nagy csapatban, akik hamarosan elindulnak, hogy meghódítsák a Mount Everest csúcsait... TV + Sztárok--Németh Kristófnak nagyon fáj a szakításhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-nemeth-kristofnak-faj-a-szakitas.htmlNémet Kristóf és Judit több mint egy évig alkottak egy párt, de kapcsolatuknak vége lett. A színész bevallotta, hogy borzasztóan fáj neki a szakítás, de elfogadja párja döntését. Judit volt ugyanis az, aki hamarabb feladta a küzdelmet kapcsolatukért.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoFolytatódhat a Szívek szállodájahttp://www.life.hu/sztarok/20170306-folytatast-kaphat-a-szivek-szallodaja.htmlA vártnál is nagyobb sikert aratott a Szívek szállodája új évada, de a rajongók nagy bánatára csupán négy részből állt. Nem kell azonban csüggedni, ugyanis nagy esély van a folytatásra! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.