Szakított egymással Erdélyi Tímea és Szente Vajk

Fotó: Bara Szilvia -
Szente Vajk Erdélyi Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Tímea és Szente Vajk meghozták a nehéz döntést. A színésznő és az MTVA Magyarország, szeretlek! című vetélkedőjét vezető színész-rendező már külön éli a napjait. A barátság megmaradt, de a 2012-ben kötött házasságnak vége. 

"A szeretet és a szövetség mindig összeköt majd minket. Szeretjük egymást, az életünk összefonódott szakmailag és emberileg is, barátként támogatjuk egymást. Egy éve már, hogy szétmentünk" – nyilatkozta Erdélyi Tímea a Blikknek.

Erdélyi Tímea Fotó: Bara Szilvia

"Amikor egy pár közel azonos szakmában dolgozik, az embert próbáló és időt rabló. Nekem épp a házasságunk elején kezdett beindulni a munkám, rendezések, műsorvezetés, darabok írása. Ami az én saram abban, hogy ez így alakult, hogy a munkában nem fékezek. Egyszer csak azt éreztem, rabolom Tímea idejét, és nem tudok vele minőségi időt együtt tölteni. Az ő személyisége olyan, hogy ezt a helyzetet sokáig nem tolerálja, és nem is tette" – vallotta be Szente Vajk. Mindketten nagy családból származnak, a szüleik boldog házasságban élnek, így sokáig az otthonról hozott mintát erőltették.

"Sokáig meg akartunk ennek felelni, de rá kellett jönnünk, hogy egyszerűbb és boldogabb lesz az életünk, ha nem egy minta szerint próbálunk élni" – magyarázta a műsorvezető, aki szerint jó döntést hoztak.

Szente Vajk Forrás: Facebook/Szente Vajk

"Kiegyensúlyozottabbak vagyunk azóta, hogy eldöntöttük, külön folytatjuk."

Tímea és Vajk kapcsolata egy éve kihűlt, ám nem gondolkodnak váláson. "Túl macerás, és nincs rá időnk" – jelentette ki Szente, szerinte ez most nem fontos, mindketten a munkára koncentrálnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.