Puzsér Róbert Gyertek át! Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér nem nagyon válogatott, egy levegővel minden problémáját elsorolta Sebestyén Balázzsal kapcsolatban, aki már reagált is a kritikus véleményére. 

Puzsér Róbert sosem rejti véka alá a véleményét. Volt már szó Kozsóról, Geszti Péter öltözékéről, Hajdú Péter házasságáról, most pedig Sebestyén Balázs került sorra. A műsorvezető viselkedése, gondolkodásmódja, illetve a megnyilvánulásai is kiverték a biztosítékot a 42 éves kritikusnál.

"A Gyertek át! című műsor Sebestyén Balázs karakterének legsötétebb oldalára épül. Pályájának korai éveiben szivárgott ki az a videó, amelyen egy kövér kislányt szégyenít meg, csak mert megteheti. A felvételen egy elkényeztetett, sikeres, gonosz szociopatát látunk, és nem lehet nem felismerni a tényt, hogy Sebestyén Balázs könnyedsége, laza playboysága és provokatív humora mindig is ebből a lelki fogyatékosságból táplálkozott."

Puzsér Róbert kemény szavakkal illette Balázst Forrás: VIASAT3

"Vadon Jánossal folytatott sikeres együttműködésének receptje épp ugyanez, szöges ellentétben azzal, amit bármelyik kulturáltabb ország szórakoztató közszereplői elővezetnének: a magyar nyilvánosságban Sebestyén, az intellektuálisan igénytelen playboy alázza az értelmiségi Vadont, és magyarázza el neki, hogyan is működik a világ."

"Sebestyén Balázs nyilvánvalóan nem felnőtt személyiség. Az RTL büszkesége egy tesztoszterontól duzzadó, kanos kamasz, akinek mindenről vagy a f*sz vagy a p*na jut eszébe. Ő az önirónia nélküli showman – kritikátlanul arcoskodó karakterével a show műfajának teljes elárulását hordozza" - írta meg az Mno.hu

Balázs azonban láthatóan nem vette a szívére a dolgot, sőt inkább úgy viselkedett, mintha tetszene neki a kemény kritika, amit Róberttől kapott. Vajon lesz hosszabb reakciója is a nagyszájú műsorvezetőnek?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.