Sarka Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata nem győzi eleget hangsúlyozni, hogy számára a gyerekei a legfontosabbak. Úgy tűnik, mindent meg is tesz azért, hogy Noncsi  és Dávidka ne unatkozzanak. 

"Gyönyörű napsütéses idő van, ha tehetitek menjetek a szabadba! Mi a gyerekekkel most indulunk!
Szép vasárnapot mindenkinek!" – posztolta Kata, aki, ha jól gondoljuk később a közös programról is mutat majd fotókat.

"Szeretném megkímélni a gyermekeimet"

"Sziasztok! Talán emlékeztek rá, egy hónappal ezelőtt kiraktam egy posztot arról, hogy többet nem nyilatkozom a sajtónak a magánéletemről (...)
Azért jutottam erre az elhatározásra, mert szeretném megkímélni a gyermekeimet a rosszindulatú pletykáktól. Ehhez nagyon határozottan tartom magam! (...) Én is csak arra vágyom, hogy kiegyensúlyozottnak és boldognak lássam Noncsit és Dávidkát, de ehhez arra is szükségünk van, hogy a külvilág is tiszteletben tartsa a magánéletünket. Két fantasztikus gyermek édesanyja lehetek és ez számomra ez a legfontosabb" – tette közzé a minap.
Kapcsolatukról mesélt Dobó Kata és Zsidró Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20170312-kapcsolatukrol-meselt-dobo-kata-zsidro-tamas.htmlDobó Kata és Zsidró Tamás azt állítják, tökéletesen kiegészítik egymást. TV + Sztárok--Kamaszfiúból nővé vált Szecsődi Kari - Így fest mosthttp://www.life.hu/sztarok/20170312-kamaszfiubol-nove-valt-szecsodi-kari.htmlA Megasztárban kamaszfiúként megismert Szecsődi Kari a napokban ünnepelte 25. születésnapját – nőként. TV + SztárokOrigoBorbás Marcsi sokat küzdött azért, hogy gyereke születhessenhttp://www.life.hu/sztarok/20170312-borbas-marcsi-sokat-kuzdott-azert-hogy-gyereke-szulethessen-de-nem-sikerult.htmlTöbben azzal "vádolták" Borbás Marcsi, hogy a karrierje miatt nem született gyereke. A Gasztroangyal műsorvezetője tiszta vizet öntött a pohárba. TV + Sztárok--Szabó Zsófi édesanyja sokáig nem támogatta lánya párválasztásáthttp://www.life.hu/sztarok/20170308-szabo-zsofi-edesanyja-sokaig-nem-tamogadta-lanya-kapcsolatat.htmlÉlete eddigi legboldogabb korszakát éli Szabó Zsófi, aki a legnagyobb harmóniában él férjével, Zsolttal. TV + Sztárok--Alekosz úgy érzi, Baukó Éva elárultahttp://www.life.hu/sztarok/20170308-alekosz-ugy-erzi-bauko-eva-elarulta-nelkule-folytatna-az-edes-eletet.htmlNem tudni, mi történt az Édes Élet két szereplője között. Alekosz hatalmasat csalódott Évában. TV + SztárokOrigoÚjabb nevekkel bővült A Nagy Duett előadóinak listájahttp://www.life.hu/sztarok/20170308-a-nagy-duett-eloadoinak-listaja.htmlMég nem hozták nyilvánoságra, milyen párosok fognak szerepelni A Nagy Duett újabb szériájában, de jó néhány sztárról már lehet tudni, hogy ott lesz a műsorban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.