Hujber Ferenc keresztre feszítés Jézus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Ferencnek a közeljövőben el KELL mennie, mert szerinte hamarosan ráirányul a világ figyelme. Azt állítja, hogy Jézus színész volt, a halála pedig csak baleset: szerinte egy 10 éves kisfiú halt meg helyette, emiatt pedig hamarosan sok külföldi műsorba be fogják majd hívni.

Megfagyott a levegő a Mokka stúdiójában, amikor Hujber Ferenc beszámolt arról, mivel foglalkozik mostanában. Új elmélettel állt elő, ugyanis szerinte eddig minden, amiről a világban beszéltünk, az hazugság volt, főleg Jézussal kapcsolatban.

Hujber szerint ugyanis az, akit Jézusnak hittünk, valójában csak színész volt.

Hujber Ferenc állítja, Jézus csak egy színész volt Forrás: TV2/Mokka

"Azt állítom, hogy Jézus színész volt, de nem ő halt meg, hanem egy 10 éves kisfiú" - kezdte Hujber Feri. Szerinte az eddigi Krisztus-ábrázolások mind tévedések. "Az egy 33 éves színészt, a kora Stohl Andrását ábrázolja, aki egy nagyon híres színész volt és egy nagyon híres előadásban ő játszotta Jézust" - magyarázza a színész.

Hujber Ferenc elképesztette a Mokka műsorvezetőit Forrás: TV2/Mokka

Ezeket pedig nem sugallatból tudja, hanem a saját életéből. "Semmiféle sugallatról nincs szó. Végig figyeltem az életemet, 0 éves korom óta figyelek mindent és mindenkit. Amiről eddig a világ beszélt, tévedés. Jézust nem feszítették keresztre, baleset volt, véletlen.

Egy 10 éves halt meg, és erről beszél az egész világ. Innentől nagyon sok dolgom lesz.

Amikor ez az anyag sokszorozódik, sokan megosztják, még három műsorba behívnak, aztán el kell mennem külföldre, ott kell erről beszélnem" - mondta Hujber, majd hozzátette, igazából most van húsvét. Sajnos a teljes képet nem sikerült átadnia, hiszen kevés idő állt a rendelkezésére, de azt azért elmondta, hogy ő folyamatosan próbálja elmondani az álláspontját.

A Mokka műsorvezetői próbálják befogadni Hujber Ferenc elméletét Forrás: TV2/Mokka

"Én folyamatosan beszélek, én egyfolytában üvöltök, és mindig mindenki butának néz, szerintem én tökre normális dolgokról beszélek" - mondta Feri. Azért azt elmondta, az elmélete szerint hogyan halt meg a kisfiú: egy óriási előadáson eresztették le a magasból, szárnyak voltak rajta, de mivel a kezei túl gyengék voltak a szárny megtartásához, alátámasztották egy gerendával.

Így néz ki Kefir és a szerelme: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170313-kefir-megmutatta-gyonyoru-baratnojet.htmlKecskés Tibor, azaz Kefir nagy szerelemben él kedvesével, akivel nemrég romantikus fotót is posztoltak a sztár közösségi oldalán.TV + Sztárok--Ők lehetnek Tóth Gabi utódai az X-Faktorban: Rúzsa Magdi és Tóth Vera is szóba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20170313-ok-lehetnek-toth-gabi-utodai-az-x-faktorban.htmlTóth Gabi több évnyi szereplés után bejelentette, nem lesz többé mentor az X-Faktorban. Már csak az a kérdés, hogy ki fog a helyébe lépni? Az biztos, hogy hölgyet választana a csatorna, talán éppen nővérére, Tóth Verára esik majd a választásuk.TV + SztárokOrigoMahó Andrea életében már úton van a Nagy Őhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-maho-andrea-eleteben-uton-van-a-szerelem.htmlMahó Andrea színésznő kollégánknak mesélt legújabb szerelmes szerepéről, illetve elárulta azt is, hogy a magánéletében, jelen van- e az a bizonyos Nagy Ő.TV + SztárokOrigoHíres angliai sportoló feleségét erőszakolták meg otthonukbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-sportolo-feleseget-eroszakoltak-meg-otthonukban.htmlOtthonukban támadtak rá egy híres sportoló feleségére, a források szerint egy közeli barát erőszakolta meg a nőt. A Nagy-Britanniában ismert sportember összetört, és magát hibáztatja.TV + Sztárok--Pippa Middleton kitiltotta Harry herceg kedvesét az esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-pippa-middleton-kulonleges-eskuvoi-szabalya.htmlPippa Middleton és milliárdos szerelme idén májusban mondják ki a boldogító igent. Anglia krémje jelen lesz a fogadáson, kivéve Harry kedvesét, Meghan Marklet... TV + SztárokAFPHajdú Péter nem akar gyereket új párjától, Esztertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-hajdu-peter-nem-akar-ujabb-gyereket.htmlHajdú Péter és kedvese, Eszter még csak néhány hete alkotnak egy párt, ám már láthattuk őket nyilvános eseményen. A sztár és szerelme le sem tagadhatja, hogy bolondulnak egymásért, ám Hajdú tagadja, hogy komolyobbra szeretnék fűzni a románcot: gyerekvállalásról szó sincs. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.