Pippa Middleton kitiltotta Harry herceg kedvesét az esküvőjéről

Forrás: AFP -
esküvő Pippa Middleton szabály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton és milliárdos szerelme idén májusban mondják ki a boldogító igent. Anglia krémje jelen lesz a fogadáson, kivéve Harry kedvesét, Meghan Markle-t...

Katalin hercegné húga idén májusban mondja ki a boldogító igent üzletember kedvesének. Az év eseményére készül Anglia, a fél világ várja lélegzet-visszafojtva a nagy eseményt.

Pippa Middleton kitiltotta Harry herceg kedvesét az esküvőjéről Forrás: AFP

A vendégek között úgy tűnik, egyvalaki viszont nem lehet jelen, méghozzá Harry herceg kedvese, Meghan Markle.

Pippa és édesanyja nagyon félnek attól, hogy a gyönyörű színésznő ellopja majd a show-t a menyasszonytól és magától a ceremóniától, mint ahogy tette ezt legutóbb, amikor megjelent egy esküvőn – írja a Daily Mail.

"Pippa és édesanyja sokat stresszelnek emiatt. Attól félnek, hogy Meghan jelenléte totális káoszt okozna a sajtóérdeklődés miatt!" – mesélte egy bennfentes.

Pippa Middleton hatalmas és fényűző esküvőre készül

Pippa Middleton végigasszisztálta nővére esküvőjét, de most a sajátjára készül. A menyasszony nem akármilyen szertartást tervezett: a fényűzésé lesz a főszerep. A rossz nyelvek szerint mindenképpen túl akarja szárnyalni Katalin esküvőjét!

Hajdú Péter nem akar gyereket új párjától, Esztertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-hajdu-peter-nem-akar-ujabb-gyereket.htmlHajdú Péter és kedvese, Eszter még csak néhány hete alkotnak egy párt, ám már láthattuk őket nyilvános eseményen. A sztár és szerelme le sem tagadhatja, hogy bolondulnak egymásért, ám Hajdú tagadja, hogy komolyobbra szeretnék fűzni a románcot: gyerekvállalásról szó sincs. TV + Sztárok--Tóth Gabi tündérlányként énekli a Mindenki betétdalát- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170310-toth-gabi-igy-enekli-az-oscar-dijas-mindenki-betetdalat.htmlTóth Gabi az Oscar-díjas Mindenki című kisfilm betétdalát énekelte... de még hogy! TV + SztárokOrigoGeszti Péter nem retteg a magasságtól - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170310-geszti-peter-nem-retteg-a-magassagtol.htmlGeszti Péter is tagja annak a csapatnak, amely a Mount Everest-expedíció keretein belül a csúcs meghódításra készül. A sztárok az alaptáborig kísérik majd Klein Dávidot és Suhajda Szilárdot. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLilu élete nagy kalandjára készül - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-lilu-elete-nagy-kalandjara-keszul-mount-everest.htmlLilu az egyetlen nő abban a nagy csapatban, amely hamarosan elindul, hogy meghódítsa a Mount Everest csúcsát... TV + Sztárok--Harsányi Levente beköltözik az SOS Gyermekfalubahttp://www.life.hu/sztarok/20170309-harsanyi-levente-neveloszulokoz-koltozik.htmlHarsányi Levente egy hétgyerekes édesanyával költözik össze... TV + SztárokOrigoHajdú Péter közös szelfit posztolt szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-hajdu-peter-kozos-fotot-osztott-meg-uj-szerelmevel.htmlA Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolatáról szóló találgatásoknak a tegnapi nappal vége szakadt: a tévés új szerelmével érkezett egy nyilvános eseményre, a Fonogram-gálára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.