Ezért ferde Zséda orra: orrba vágta egy kollégája

Fotó: Mudra László/Origo -
orr Zséda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy színházi jelenet közben érte baleset a gyönyörű énekesnőt, ezért ferde az orra. Zséda elmesélte, hogy egy kollégája vágta orrba véletlenül.

Soha nem hallott történetet mesélt el Zséda egy életmódcsatornán. A gyönyörű énekesnő egy életre szóló sérülést szenvedett ugyanis, egy véletlen baleset következtében. Zséda orra elferdült, hiába vigyázott, nem tudta elkerülni. Egy színházi próbán vágta orrba kollégája annak idején, azóta pedig trükköznie kell, ha nem akarja, hogy mások észrevegyék elferdült orrát.

Zsédát egyszer orrba vágta kollégája Fotó: Mudra László/Origo

"Egy színházi próbán sikerült eltörni az orrom. Mi voltunk abban a színházban az első társulat Huszár Zsolttal, aki már sajnos nincs köztünk. Vele volt egy jelenetünk, és véletlenül orrba vágott elég csúnyán. El is ferdült az orrom. Azóta is trükközöm a kamerába" – mesélte Kulcsár Edinának Zséda, aki korábban arról is beszámolt, hogy mit tesz tökéletes alakjáért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.