Angelina Jolie megmutatta titkos tetoválásait: Fotók!

Forrás: AFP/Jewel Samad -
Brad Pitt Angelina Jolie tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelinának köztudottan több tetoválása is van, amelyek mind-mind az életének egy fontos szakaszához köthetőek. Nem csoda ezután, hogy Brad Pitt kapcsán is felkerült egy alkotás a színésznő bőrére, hiszen volt idő, amikor a sztárapukával képzelte el az egész életét. 

Tavaly februárban Jolie és Pitt felkerestek egy híres thaiföldi tetoválóművészt, mert egy olyan tetkót szerettek volna készíttetni, amely örökké összeköti a szerelmeseket. A híres színésznő hátára ekkor három óriási ábra is került.

Angelina Jolie hátára még februárban került három nagy minta a régi tetoválások mellé Forrás: AFP/Jewel Samad

Az azonban érdekes, hogy néhány hónappal a közös rituálé után már komoly viták alakultak Angelina és Brad között, majd nem sokkal ezután be is adták a válókeresetet. Azóta rengeteg fájdalmas harcon mentek keresztül, teljesen elhidegültek egymástól, és úgy tekintenek a másikra, mintha soha nem is lettek volna egy pár.

Ám a tetoválások sorsáról még semmit sem tudni, ugyanis ezek a remekművek egy különleges eljárással készültek: nem egyszerű tetoválótűkkel, hanem sebészeti eszközökkel kerültek a sztáranyuka bőre alá - írta meg a Metro.

Ide temették valójában Diana hercegnő maradványaithttp://www.life.hu/sztarok/20170314-itt-nyugszik-valojaban-diana-hercegno.htmlDöbbenetes dolgot állítanak Diana holttestéről, mégpedig azt, hogy nem ott nyugszik, ahol mindenki hiszi, hanem egy szigorúan őrzött középkori templomban. TV + Sztárok--Zimány Linda pert nyert Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170314-zimany-linda-berki-pererol-beszelt-video.htmlZimány Linda a szexi modell szerepét ügyvédbojtári feladatokra cserélte, és úgy tűnik, helytáll abban, amit csinál: határozott nőként képviseli ügyfeleit egy-egy per során. TV + Sztárok--Pachmann Péter elmondta véleményét a Hujber-ügyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170314-pachmann-peternek-ez-a-velemenye-hujber-ferirol.htmlPachmann Péter az életmódcsatorna műsorában elmondta véleményét a Hujber-ügyről. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiderült Zoltán Erika elmaradt koncertjének okahttp://www.life.hu/sztarok/20170314-zoltan-erika-koncertje-ezert-maradt-el.htmlZoltán Erika várva várt koncertje elmaradt. Erről az esemény előtti estén tájékoztatták a rajongókat. A sztár kikészült az idegességtől, a rajongók pedig válaszokra vártak. Kiderült, miért nem kerülhetett sor a rendezvényre... TV + Sztárok--Majka elmondta, miért nem veszi el Dundikáthttp://www.life.hu/sztarok/20170314-majka-elo-adasban-mondta-el-miert-nem-veszi-el-dundikat.htmlMár két közös gyermeke van Dundikának és Majkának, de ők még mindig nem házasok. Majka élő adásban vallott arról viccesen, hogy mi lehet ennek az oka: egyszer megkérte Medveczky Ilona kezét, aki igent is mondott, a bigámiát pedig büntetik... TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs különleges légzéstechnikát tanulhttp://www.life.hu/sztarok/20170314-sebestyen-balazs-india-legzestechnikat-tanul.htmlBalázs már nagyon rutinos, ha az emberek meghökkentéséről van szó. Legújabb hóbortjáról most őszintén mesélt. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.