Ide temették valójában Diana hercegnő maradványait

Forrás: Wikipédia -
Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes dolgot állítanak Diana holttestéről, mégpedig azt, hogy nem ott nyugszik, ahol mindenki hiszi, hanem egy szigorúan őrzött középkori templomban.

Sokkoló felfedezést tettek Diana hercegnő sírjáról. Hosszas nyomozás után derítették ki, hogy a hercegnő maradványa nem azon az idilli kis szigeten fekszik, ahol mindenki hiszi, és ahová számos rajongó eljár, hogy tiszteletét tegye.

Az a sír ugyanis üres, állítólag oda soha nem is temették el a hercegnőt.

Diana hercegnő teste nem is ott nyugszik, ahol eddig hittük Forrás: Wikipédia

Állítólag Diana teste egy ólommal bélelt koporsóban fekszik, apja mellett, egy szigorúan őrzött középkori templomban, a Szűz Mária-templomban. Állítólag azért tartották titokban ezt eddig, mert sokkal biztonságosabb, ha a rajongók nem tudják pontosan, hol is nyugszik Diana. Egyelőre hivatalosan senki nem erősítette meg ezeket az értesüléseket, lehet, hogy ez csak egy újabb összeesküvés-elmélet, ami a hercegnő halálát övezi – írja a Radar Online.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.