Éjjel-nappal Budapest Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-nappal Budapest indulásánál is ott volt Nádai Anikó, de jó ideje már nem játszik a sorozatban. Azonban nem kizárt, hogy egyszer ismét visszatér!

Az Éjjel-nappal Budapest sokakat leültet esténként a tévé elé, rengetegen kíváncsiak a fiatalok sorsának alakulására. Ma már Nádai Anikó is csak mint néző követi az eseményeket, amiknek egykor szerves része volt. Egy ideje már nem szerepel benne, de kellemes emlékek kötik az Éjjel-nappal Budapesthez. A sorozat most ünnepelte a negyedik születésnapját.

Nádai Anikó akár még vissza is térhet az Éjjel-nappal Budapestbe Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Barátságok alakultak ki a közös munka során. Nagyon jóban vagyok a mai napig Kristóffal, Kovács Dórival és Polyák Ritával. Nekem sokat adott ez a sorozat, és hálás vagyok, hogy ott lehettem az indulásnál, valamint hogy én hozhattam be a mostani szereplőknek a születésnapi tortát" – mondta Anikó, aki azt is hozzátette, még az is lehet, hogy visszatér.

"Egyelőre nem esett szó róla, hogy a karakterem visszatér a történetbe, de nem tartom kizártnak, bármi megtörténhet.

Most is dolgozom, még ha nem is vagyok képernyőn, és amint lesz olyan információm, amit elmondhatok, akkor elsőként tőlem fogják megtudni a nézők, hogy hol láthatnak legközelebb"árulta el az Origónak Anikó.

Nádai Anikó egyedül maradt: szakított kedvesével

Nádai Anikó és szerelme, Kovács Dániel Richárd öt év után a különválás mellett döntöttek. A pár egy rövid közleményben tudatta a hírt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.