Visszatér a Barátok köztbe Berényi Bandika, vagyis Bereczki Gergő

Forrás: RTL Klub -
Barátok közt Bereczki Gergő Berényi Bandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre valami jó hírt is kapnak a Barátok közt rajongói: ezúttal nem távozik valaki a sorozatból, hanem visszatér. Berényi Bandika újra látható lett.

Nem örülhettek sok mindennek a Barátok közt rajongói az elmúlt hetekben, ugyanis sok szereplőtől kellet elbúcsúzniuk. Kiss Ramóna például 16 év után száll ki a sorozatból, de Nyári Dia helyzete is kérdéses, ráadásul Gubík Ági sem lesz már állandó szereplő. Így aztán kiváltképp örülhetnek annak, hogy hamarosan végre visszatér valaki a Mátyás király térre.

Visszatér a Barátok köztbe Berényi Bandika Forrás: RTL Klub

Bereczki Gergő fog ismét feltűnni a sorozatban. A fiatal ma programozással foglalkozik, valamint gördeszkázik és persze keresi a nagy Ő-t, de szorított időt arra, hogy ismét szerepeljen a Barátok köztben. A rajongók szeme láttára nőtt fel, így biztosan örülni fognak, hogy ismét láthatják a fiatalt.

"Bandika jön, és óriási változásokon esett át.

Felnőtt lett belőle. Bizonyos dolgokat észre lehet majd venni a viselkedésén, amivel nem feltétlenül szimpatizál majd mindenki" - mesélte a Story Extrának Gergő, akit pénteken már láthatunk is a sorozatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.