Zimány Linda pert nyert Berki Krisztiánnak

Forrás: fotó: Zsigmond László/Life.hu/Origo Zrt. - 2015/Zsigmond László Márton/Life.Hu -
ügyvéd Berki Krisztián (TV2) Zimány Linda per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda a szexi modell szerepét ügyvédbojtári feladatokra cserélte, és úgy tűnik, helytáll abban, amit csinál: határozott nőként képviseli ügyfeleit egy-egy per során.

Zimány Linda a jogi diploma megszerzése óta Dr. Beleznay Zsolt ügyvédi irodájában végzi gyakorlati idejét ügyvédbojtárként.

Zimány Linda 2015-ben Forrás: fotó: Zsigmond László/Life.hu/Origo Zrt. - 2015/Zsigmond László Márton/Life.Hu

Ez alkalommal Berki Krisztián perében vett részt, amit a kezdetektől egészen a végkifejletig kísért. Az Édes élet kamerái előtt közölte is a jó hírt ügyfelével, hogy megnyerték a pert, így

Krisztián egy hét számjegyű összeget tehet zsebre a szőke szépségnek köszönhetően.

Berki elmondta, hogy eleinte nagyon csodálkozott azon, hogy egy ilyen szép nő, akit leginkább modellként ismert meg az ország, ennyire okos is. Ám a közös munka alatt rájött, hogy ez lehetséges. Linda nemcsak szép, de okos is, sőt még pénzt is rakott a zsebébe.

Pachmann Péter elmondta véleményét a Hujber-ügyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170314-pachmann-peternek-ez-a-velemenye-hujber-ferirol.htmlPachmann Péter az életmódcsatorna műsorában elmondta véleményét a Hujber-ügyről. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHujber Feri kiakasztotta a Mokka műsorvezetőithttp://www.life.hu/sztarok/20170314-hujber-ferit-tavozasra-szolitotta-fel-a-musorvezeto.htmlHujber Feri a tegnap reggeli Mokkában sokkolta Pachmann Pétert és az első napját töltő Szabó Dórát azzal a kijelentésével, hogy Jézus egy színész volt, korunk Stohl Andrása. Akkor szinte mindenki tébolyultnak nézte a sztárt, azonnal a címlapokra került. Ma ismét a műsor vendége volt, de a beszélgetés végét már nem várta meg, kivonult a stúdióból...TV + SztárokOrigoMahó Andrea életében már úton van a Nagy Őhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-maho-andrea-eleteben-uton-van-a-szerelem.htmlMahó Andrea színésznő kollégánknak mesélt legújabb szerelmes szerepéről, illetve elárulta azt is, hogy a magánéletében, jelen van- e az a bizonyos Nagy Ő.TV + SztárokOrigoHajdú Péter Londonban romantikázikhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-hajdu-peter-londonban-tolti-idejet-szerelmevel.htmlHajdú Péter és szerelme, Eszter még csak néhány hónapja alkotnak egy párt, ám azóta már számtalan újságcikk megjelent kettejük kapcsolatáról, sőt már Eszter is adott interjút megváltozott életéről. TV + Sztárok--Harsányi Levente beköltözik az SOS Gyermekfalubahttp://www.life.hu/sztarok/20170309-harsanyi-levente-neveloszulokoz-koltozik.htmlHarsányi Levente egy hétgyerekes édesanyával költözik össze... TV + SztárokOrigoKállay-Saunders Andrást felmentette a bírósághttp://www.life.hu/sztarok/20170303-kallay-saunders-andrast-felmentette-a-birosag-video.htmlKállay-Saunders András ügyében megszületett az ítélet, a bíróság döntött: felmentették az énekest. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.