Istenes Bence videóban mesél a németországi életéről

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Csobot Adél műsorvezető Istenes Bence Németország karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence elkezdte új életét Németországban, de hiába a nyelvi és a szakmai tudás, a sztár így is olykor nehézségekbe ütközik. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Istenes Bence egy exkluzív interjú keretein belül már tavaly bevallotta, hogy Németországba szeretne költözni a családjával. Ezt követően minden a tervek szerint haladt, és 2017 év elején már Kölnből láthattunk fotót a szorgoskodó Bencéről.

Istenes Bence őszintén mesélt a kinti életéről Fotó: Polyák Attila - Origo

A híres műsorvezető azonban időnként nehézségekbe ütközik, hiszen hiába vagyunk Európán belül, mégiscsak egy másik országban kell helyt állnia egyedül. Külföldön élni a család nélkül nagyon nehéz dolog, ami nyilvánvalóan megterheli lelkileg a fiatal édesapát.

Most viszont elkészült az Istenes Vlog promóvideója, amelyből kiderül, hogy nagyjából milyen témákban várhatunk bejelentkezéseket a sztártól, és meg kell hagyni, igazán izgalmasnak ígérkezik. Őszinte vallomások, pozitív pillanatok, dühkirohanások és romantikus képkockákat is rögzített.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.