Szabó Zsófi és Sarka Kata barátsága véget ért

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata Szabó Zsófi barátság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi és Sarka Kata rendkívül jó barátnők voltak, de az ő kapcsolatuk már csak múlt idő. Szinte egyáltalán nem beszélnek egymással, pedig egykor még nyaralni is együtt mentek.

Szabó Zsófi és Sarka Kata barátsága úgy tűnik, nem állta ki az idő próbáját, pedig volt idő, amikor elválaszthatatlanok voltak. Együtt utaztak, és a különböző eseményeken is együtt jelentek meg. Mindez azonban már a múlté: mindenki számára világos, hogy már nem szorítanak a másiknak helyet az életükben, pedig Zsófi Dávidka keresztanyja.

Már nem járnak el együtt Forrás: Facebook/Sarka Kata

Volt már egy törés a kapcsolatukban, nem ez az első, hogy eltávolodtak egymástól, de akkor sikerült megoldaniuk a problémát. Amikor Szabó Zsófi édesapja, Szabó Gyula elhunyt, akkor is megszakadtak a beszélgetések, találkozások. Annak idején sikerült visszatalálniuk egymáshoz, de mára mindkettőjük élete nagyon megváltozott: Szabó Zsófi boldog, éli az ifjú házasok izgalmas életét, míg Kata egyedülálló édesanya lett – írja a Hot!. A magazin kereste az érintetteket, hogy kommentálják eltávolodásuk okát, de nem akartak nyilatkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.