Csuja Imre a fia haláláról beszélt

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
halál öngyilkos Csuja Imre öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem beszélt eddig élete legnagyobb tragédiájáról Csuja Imre, amit semmi sem tud gyógyítani. Most megtörte a csendet, elmondta: meghalt a fia.

Csuja Imrét ismerhetik a nézők a színházból, filmekből és újabban sorozatokból is, de a magánéletéről keveset tudni. A színművész nem is nagyon szeret beszélni róla, főként nem a fájdalmas emlékekről, most mégis megtette azért, hogy más szülők észrevehessék a baj legapróbb jeleit is.

Csuja Imre fia ugyanis meghalt, amiért sokáig magát hibáztatta.

Csuja Imre magát hibáztatta a fia haláláért Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Meghalt a fiam. Tizennégy éve történt, de még ma is beszélünk róla a feleségemmel. Elővesszük a régi fényképeit, felidéződnek az emlékek, amiket közösen, nagy vidámsággal éltünk meg. (...)

Aztán jöttek a dühkitörések, és azt hittük, mindez életkori sajátosság. Ma már tudom, hogy nem, de már késő.

Ha egy szülő észreveszi a gyerekén, hogy megváltozott a viselkedése, ne habozzon, vigye el orvoshoz. Sokáig hibáztattam magam, hogy gyanútlan voltam, gyanútlanok voltunk" – mondta a Best magazinnak Csuja Imre. Hozzátette, elbeszélgettek akkor Gergővel, aki közölte velük, hogy nem akar élni. A szülők nevelési tanácsadóhoz vitték, aki beutalta a pszichiátriára, de arra a látogatásra már nem került sor. Elveszítették a fiukat, de nem omolhattak össze. "Iszonyatos ürességet éreztem, de ott volt a másik két gyerekünk. (...) Az ember tehetetlen, és ezt nem lehet feldolgozni ennyi év után sem. Tizennégy éve mindennap ordítok magamban.

Nincs annál borzalmasabb, amikor egy szülő eltemeti a gyermekét"

– osztotta meg élete legnagyobb tragédiáját a színművész, remélve, hogy másoknak segíthet ezzel.

Kapcsolatáról mesélt Alekoszhttp://www.life.hu/sztarok/20170317-kapcsolatarol-meselt-alekosz-anettel.htmlAlekosz néhány héttel ezelőtt ismerkedett meg új barátnőjével, aki elmondása szerint minden igényét kielégíti és minden parancsát végre is hajtja. Számára a lány a tökéletes istennő. Ám nemcsak ő láthatja szerelmét meztelenül, ugynais Anett ugyanis szerepelt már pucér valóságshow-ban. TV + SztárokOrigoBebe egy etióp kislányt fogadott örökbe http://www.life.hu/sztarok/20170316-etiop-kislanyt-fogadott-orokbe-bebe.htmlBebe elárulta a karrierjével kapcsolatos új terveit, és az örökbefogadott kislányáról is mesélt. TV + Sztárok--Szabó Zsófi és Sarka Kata barátsága véget érthttp://www.life.hu/sztarok/20170316-szabo-zsofi-es-sarka-kata-nem-baratok-tobbe.htmlSzabó Zsófi és Sarka Kata rendkívül jó barátnők voltak, de az ő kapcsolatuk már csak múlt idő. Szinte egyáltalán nem beszélnek egymással, pedig egykor még nyaralni is együtt mentek. TV + SztárokOrigoHavas Henrik bevallotta, hogy ő egy médiasenkihttp://www.life.hu/sztarok/20170316-havas-henrik-egy-mediasenki.htmlHavas Henrik nem kötődik egyetlen csatornához sem, oda megy, ahová hívják. Saját bevallása szerint ezért ő egy médiasenki, egy igazi prostituált, aki ha újjászületne, Vágó István és Friderikusz szeretne lenni. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKapás Boglárka menyasszonyi ruhában pózolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170316-kapas-boglarka-menyasszonyi-ruhaban-pozolt.htmlKapás Boglárka nem csak úszódresszben mutat jól! Legutóbb közzétett fotójával bebizonyította, hogy menyasszonyi ruhában is gyönyörűen néz ki. TV + Sztárok-- Kiderült, mikor lesz Klapka György hagyatéki tárgyalásahttp://www.life.hu/sztarok/20170316--kiderult-hogy-mikor-lesz-klapka-gyorgy-hagyateki-targyalasa.htmlKlapka György családtagjainak sok dolga akadt az aranyember halála után, és még a hagyatéki tárgyalás sem zajlott le. Azt viszont már legalább tudják, hogy mikor lesz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.