Katalin hercegnő Kate Middleton Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin meghökkenve tapasztalta férje szokatlan viselkedését, de azt még nem tudni, hogy mi áll a herceg viselkedésének hátterében. 

Senki nem tudja mi történhetett Vilmos herceggel, akit mindenki tökéletes férjnek és mintaapának gondol. Az viszont biztos, hogy Katalin egyáltalán nem büszke a férjére, sőt mi több, már szégyenkeznie kell miatta.

A brit királyi családban most van miről beszélni Forrás: AFP/Ben Stansall

A baj akkor kezdődött, mikor a herceg Svájcba utazott egy kis kikapcsolódásra, de a felesége helyett egy topless modellel síelt. A róluk készült képeken jól látszik, hogy fergetes hangulatban döntötték magukba az alkoholt, mit sem törődve a a körülöttök leselkedő fotósokkal.

A síelést egy óriási buli követette, ahol Vilmos azt is megmutatta, hogy milyen fergetegesen tud táncolni. Eközben természetesen a hűséges feleség otthon vigyázott a közös csemetékre, és egyáltalán nem örült a férjéről megjelent híreknek. Egy közös barátjuk név nélkül nyilatkozott az ügyről:

"Katalin nagyon csalódott a történtek után, ugyanis ő eddig azt hitte, hogy Vilmos már maga mögött hagyta a bulizós korszakát" - írta meg az Eonline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.