Nádai Anikó szakításán viccelődött Sebestyén Balázs és Vadon Jani

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Nádai Anikó szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs egy fikarcnyit sem lett finomabb, esti műsorában mindenkinek megtalálja a legérzékenyebb pontját, Nádai Anikónak is: a szakításán viccelődtek.

Sebestyén Balázs előszeretettel piszkálja az embereket, még életük fájdalmas emlékeivel, pillanataival is. A műsorvezető nagyon úgy tűnik, hogy nem szakít ezzel a szokásával, így aztán annak, aki elszegődik műsorába vendégként, számolnia kell azzal, hogy kellemetlen helyzetbe hozzák. Így járt Nádai Anikó is, aki mosolyogva tűrte, ahogy a szakításán viccelődnek.

Nádai Anikón élcelődtek Balázsék Fotó: Hirling Bálint - Origo

Sebestyén Balázs azzal indított, hogy megkérdezte kollégájától, milyen egyedülállóként. "Anikó, mi újság van? Milyen a szingliélet?" – puhatolózott Balázs, de itt még nem ért véget Anikó faggatása. A következő döfést Vadon Jani vitte be a csinos anyukának. "Olyan boldognak tűnsz, megjött az első gyerektartás?" – tette fel a kérdést, amire Anikó a műsor promója alapján nem igazán válaszolt, csak megpróbálta poénra venni a piszkálódást.

Pintér Tibort üldözi egy rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20170317-pinter-tibort-koveti-egy-rajongoja.htmlPintér Tibor után mindig is bomlottak a nők, ez most sincs másképp. Vannak azonban olyanok, akik túlzásba viszik a rajongást: egy őrült nő minden lépését követi! TV + SztárokOrigoGyőrfi Pál szerint kikapcsolódás lesz A Nagy Duett- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-gyorfi-pal-elsosegelyt-is-nyujtanak-versenytarsainak-a-nagy-duett.htmlGyőrfi Pált többször láthattuk már televíziós pordukcióban. Ezúttal A Nagy Duettben fogja megcsillogtatni énekes és táncos tudását: Fábián Julival mindent bevetnek majd a győzelem érdekében. TV + SztárokOrigoErdei Zsolt, Madár szeret énekelni- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-madar-nagyon-szeret-enekelni.htmlMadár és Judy is szívesen vesznek részt A Nagy Duett című műsorban. Az ökölvívó elárulta: nagyon szeret énekelni. TV + SztárokOrigoVastag Csaba nem számít véres küzdelemre- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-vastag-csaba-es-abraham-edit-komolyan-veszik-feladatukat.htmlVastag Csaba is színesíti A Nagy Duett legújabb sztárvetélkedőjének listáját. Párja pedig a Barátok közt egykori zsémbes karakterét, Claudiát megformáló, Ábrahám Edit lesz. TV + SztárokOrigoÍgy táncol Demcsák Zsuzsa - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-igy-tancol-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa éppen a jól megérdemelt szabadságát tölti, egy kis síeléssel kapcsolódik ki, na meg tánccal! Nézd meg, hogy riszál a műsorvezető. TV + SztárokOrigoCsuja Imre a fia haláláról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170317-csuja-imre-beszelt-fia-halalarol.htmlNem beszélt eddig élete legnagyobb tragédiájáról Csuja Imre, amit semmi sem tud gyógyítani. Most megtörte a csendet, elmondta: meghalt a fia. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.