Sarka Kata Sárvár wellness
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudtuk, hogy Sarka Kata a gyerekeivel utazott el Sárvárra, hogy kicsit kikapcsolódjanak. A Blikk olvasóriportere azonban egy titokzatos férfit is látott Kata oldalán.

"Szerda este fél 9-kor láttam őket először kettesben együtt a recepciónál, valószínűleg a férfi akkor jelentkezett be, Katáék előbb érkezhettek. Utána pedig az étteremben voltak együtt. Közösen vacsoráztak az étkezdében, az úriember ételt szedett, Sarka pedig asszisztált hozzá" - írta a Blikknek a szemfüles olvasó. Elmondása szerint a műsorvezető gyerekei is mindvégig a párral voltak.


Kata pár nappal ezelőtt jelentette be, hogy nem szeretne többet a magánéletéről nyilatkozni. A Blikknek is csak annyit árult el, hogy egy nagy baráti társasággal utaztak el kikapcsolódni.

Kate Middleton a férje miatt szégyenkezikhttp://www.life.hu/sztarok/20170317-kate-middleton-a-ferje-viselkedese-miatt-szegyenkezik.htmlKatalin meghökkenve tapasztalta férje szokatlan viselkedését, de azt még nem tudni, hogy mi áll a herceg viselkedésének hátterében. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs letörte autója tükrét - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-sebestyen-balazs-letorte-autoja-tukret.htmlSebestyén Balázs reggele nagyon szerencsétlenül indult, hiába jósolt a horoszkópja sikereket mára, ugyan ezt is fel lehet úgy fogni: sikeresen letörte az autója tükrét. TV + Sztárok--Modellek, akik a szülés után egyből bombaformába kerültek - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170317-modellek-akik-a-szules-utan-bombazok-voltak.htmlOlyan, mintha a modellek nem is hétköznapi emberek volnának, hiszen a testük folyamatosan úgy fest, akár egy párducé! A híres modellek még a szülés után is bombaformában vannak, mindössze néhány hónap pihenés után már úgy állhatnak a kifutón, mintha mi sem történt volna. Nézd meg, hogyan néztek ki a híres modellek szülés után! TV + SztárokAFPEva Mendes fél év után újra nyilvánosság előtt mutatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170317-eva-mendes-ujra-nyilvanossag-elott-mutatkozott.htmlMár nagyon sokan hiányolták a csinos sztárt, de most végre visszatért. TV + Sztárok--Szabó Zsófi romantikus fotóval köszöntötte a férjét http://www.life.hu/sztarok/20170317-szabo-zsofi-ferjenek-szuletesnapja-van.htmlA híres műsorvezető egy korábbi vallomása szerint egész életében arra vágyott, hogy valakihez tartozzon. Ám amióta megismerte Zsoltot, úgy érzi van kiről gondoskodnia, és ezzel végre beteljesedett minden vágya.TV + Sztárok--Dobó Kata: "Az anyaság elnézővé, megengedővé tesz és közben bekapcsol"http://www.life.hu/sztarok/20170317-interju-dobo-kataval.htmlDobó Kata nevét egy ország ismerte meg, amikor 1997-ben ő játszotta a Miniszter félrelép című filmben Marosi Tünde szerepét. Kata sikere azóta is töretlen, olyan közismert magyar filmek köthetőek a nevéhez, mint a Csak szex és más semmi, vagy a Szabadság, szerelem. Az idei GLAMOUR Women of the Year Az év színésznője kategória jelöltje 38 éves korában vált édesanyává, de mint elmondta, úgy érzi, mintha kislánya, Szofi mindig is az élete része lett volna. Kata most a karrierről, a gyermek születése utáni évekről, és a nőiességről beszélt. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.