Válásáról mesélt Xantus Barbara: különös terápiával gyógyult

Forrás: Facebook/Barbara Xantus -
Szurdi Miklós válás Xantus Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Xantus Barbara és Szurdi Miklós 20 évig voltak házasok, 2013-ban váltak el. Barbara új darabjának, a Férfiak a fejükre estek! kapcsán mesélt arról, hogyan dolgozta fel az elválást. A darab is arról szól, hogyan lehet humorral kezelni az életet, feloldani a feszültségeket.

"Egyáltalán nem bánok semmit, amin keresztülmentem a válásom után. Ezek az érzések, tapasztalatok kellettek ahhoz az énemhez, aki most vagyok. Sokszor elgondolkodom, hogy milyen mélypontokat jártam be, de ezek mind hozzátettek az életemhez, és ha voltak is könnyekkel teli pillanatok, ma már megtanultam nevetni az egészen" - nyilatkozta a színésznő a Blikknek.

Xantus Barbara válásáról mesélt Forrás: Facebook/Barbara Xantus

Barbara nem kérte pszichológus segítségét ahhoz, hogy feldolgozza a történteket, saját magát gyógyította egy különleges terápiával:
"Van, aki szakemberhez fordul, van, aki a természetgyógyászatban hisz, én a filmeket választottam. Nagyjából negyven film közül szemezgettem, amelyek annyira kikapcsolták az agyam, hogy sokkal könnyebb volt feldolgozni az érzéseimet. Később megtudtam, hogy valóban létezik ilyen terápia, és tapasztalatból mondhatom, hogy remek öngyógyító módszer, valóban hatásos."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.