Halott babát temetett el a Kensington-palota kertjében Diana hercegnő

Forrás: Zuma/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Branimir Kvartuc -
Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jane Parsons, Diana hercegnő személyi titkára 25 levelet ajánlott fel árverésre, amelyeket a hercegnő neki írt még házassága elején. Az írásokból olyan sokkoló, eddig rejtve maradt dolgok is kiderültek, amikről talán jobb lenne, ha nem is tudnánk. 

Diana a legbelsőbb dolgait is megosztotta leveleiben, például azt, hogy a nászúton nem szexeltek Károllyal, ugyanis mindketten nagyon fáradtak voltak, és arról is írt, aggódik, hogy Vilmos megsínyli, hogy a szülei sokat vannak távol. Az apróbb intimitásokon túlmenően azonban egy szörnyű titokra is fény derült: Diana hercegnő egy halva született babát temetett el a Kensington-palota kertjében. A baba nem az övé, hanem legjobb barátnőjéé volt. A hercegnő szerint a babának méltó nyughelye lehetett volna a palota, és megpróbált a gyászban is segíteni Rose Moncktonnak – írta a Daily Star nyomán a Ripost.

Forrás: Zuma/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Branimir Kvartuc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.