Adele koncertjén volt minden: balhé és eljegyzés is!

Melbourne közönség koncert Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adelenél betelt a pohár: nem bírta szó nélkül, rendre utasította a közönségét zaklató biztonsági őröket. 

Szombat este Adele, a melbournei koncertjén olyat tett, amitől mindenkinek elállt a szava. Az énekesnő egyáltalán nem viselte jól, hogy a biztonsági szolgálat sorra ülteti le a bulizni vágyó embereket, és arra kényszeríti a szórakozó tömeget, hogy maradjon a székében.

A 28 éves sztár az egyik dal után váratlanul kifakadt:

"Még mielőtt folytatnánk...Ne haragudjon, uram! Megtenné, hogy nem utasítja a közönséget arra, hogy maradjanak ülve? Ha nem szeret táncolni, akkor ne jöjjön egy zenés koncertre.... Ha még egyszer meglátom, hogy valakit leülésre utasít, nem állok jót magamért"

Ezt követően az egyik férfi rajongóját a színpadra is felhívta, aki nem mindennapi dolgot tett: maga mellé szólította azonos nemű párját, és mindenki előtt megkérte a kezét. Nem véletlenül választotta ezt a feltűnő módját a "leánykérésnek", ugyanis Ausztráliában még mindig tilos az azonos neműek házassága - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.