Ez a férfi Adriana Lima új szerelme: Fotók!

fotó Adriana Lima szerelem Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi fehérnemű modell már nem titkolja az új kedvesét, sőt, már nyilvános csókcsatákat is megengednek maguknak. 

Adriana Lima tavaly márciusban szakított egykori kedvesével, Julian Edelmannal, aki a New England Patriots játékosa. Úgy tűnik a 35 éves sztár bukik a sportolókra, ugyanis a most készült fotókon szereplő úriember is sportember, mégpedig a Mets baseballjátékosa.

A csinos modell egykori és jelenlegi kedvese között nem ez az egyetlen hasonlóság, ugyanis mindketten fialabbak Adriana-nál. Julian 30 éves, míg az új párja, Matt Harvey, 27 esztendős.

De úgy tűnik ez a néhány év korkülönbség egyikőjüket sem zavarja, hiszen önfeledten csókolóztak egy nívós étteremben, ahol lencsevégre is kapták őket a szemfüles fotósok. Az intim pillanatról készült képeken jól látszik mennyire oda vannak egymásért.

Így turbékolnak a szerelmesek Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Adriana Lima falatnyi farmersortban szexizik

A szupermodell aligsminkben és egy elég szexi szerelésben mutatta be jógatudását: aprócska farmernadrág és vállat szabadon hagyó felső - ez a Victoria's Secret angyalának jógaszerelése. Dögös, ugye? Nézd meg a fotót itt!

Hódi Pamela motorral közlekedik- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170320-hodi-pamela-motorozni-fog-foto.htmlHódi Pamela nagy álma vált valóra: ezentúl kétkeréken fogja róni az utakat. TV + Sztárok--Újabb tragédia Michael Schumacher családjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-tragedia-michael-schumacher-csaladjaban.htmlElhunyt a Forma-1-es legenda szeretett nagybátyja, Karl-Heinz Schumacher. TV + SztárokAFPÚjabb közös fotón Baukó Éva és a szerelme http://www.life.hu/sztarok/20170320-bauko-eva-ujabb-fotot-posztolt-a-szerelmevel.htmlÚgy tűnik minden rendben van a szerelmesek háza táján: vidám napsütétes fotót posztolt Baukó Éva a kedvesével. TV + Sztárok--Sophia Loren megmutatta, mit jelent elegánsnak lenni: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170320-fantasztikusan-nez-ki-sophia-loren.htmlSokan megirigyelhetnék az olasz származású sztár külsejét. Idős kora ellenére ragyogóan néz ki. TV + SztárokOrigoIndul Pumped Gabóék valóságshow-jahttp://www.life.hu/sztarok/20170320-pumped-gabo-valosagshow-ja-ma-indul.htmlPumped Gabo valóságshow-ja hamarosan elindul, és nem fognak benne finomkodni a szereplők. Szó szerint mindent megmutatnak! TV + Sztárok--Majka és Dundika egy hónapra Amerikába költöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-majkaek-egy-honapra-amerikaba-koltoznek.htmlNagyon szereti Amerikát, pontosabban Las Vegast Majka, nem csoda, ha megfordult már a fejében a kiköltözés gondolata. Nemsokára újra kiutaznak, és lehet, hogy egyszer kint is maradnak. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.