Árpa Attila elárulta, hány nővel volt eddig élete során

szex Micsoda nők! Várkonyi Andreával Árpa Attila szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea nem kímélte Árpa Attilát: pikáns kérdéseket tett fel a színésznek a nőügyeivel kapcsolatban.

Azt már megszokhattuk, hogy a Micsoda nők! Várkonyi Andreával című műsorban gyakran előkerülnek izgalmas, pikáns, esetenként kínosabb kérdések is a sztárok magánéletével kapcsolatban.

Nemrég Kelemen Anna vendégeskedett a műsorban, aki részletesen kifejtette, hogy milyennek kell lennie az ideális férfinak. A sztárok általában igyekeznek őszintén válaszolni a műsorvezető kérdéseire, így tett Árpa Attila is.

A 45 éves színész bevallotta, hogy megfordult már néhány nő az életében, de egyáltalán nem úgy tűnik, mintha őt ez a tény zavarná.

"Nem tudok rajta változtatni, és nem is akarok" - jelentette ki egyszerűen Attila.

Várkonyi Andi is bevallotta legféltettebb titkát a műsorában

Időnként Várkonyi Andit is elkapja a hév, és olyan kijelentéseket tesz, amiket nem gondolnánk róla, például az intim életével kapcsolatban. Olvass tovább itt...
Újabb tragédia Michael Schumacher családjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-tragedia-michael-schumacher-csaladjaban.htmlElhunyt a Forma-1-es legenda szeretett nagybátyja, Karl-Heinz Schumacher. TV + SztárokAFPIndul Pumped Gabóék valóságshow-jahttp://www.life.hu/sztarok/20170320-pumped-gabo-valosagshow-ja-ma-indul.htmlPumped Gabo valóságshow-ja hamarosan elindul, és nem fognak benne finomkodni a szereplők. Szó szerint mindent megmutatnak! TV + Sztárok--Majka és Dundika egy hónapra Amerikába költöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-majkaek-egy-honapra-amerikaba-koltoznek.htmlNagyon szereti Amerikát, pontosabban Las Vegast Majka, nem csoda, ha megfordult már a fejében a kiköltözés gondolata. Nemsokára újra kiutaznak, és lehet, hogy egyszer kint is maradnak. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huA Sláger FM-hez igazolt Dudás Ádám, az egykori híradós http://www.life.hu/sztarok/20170320-a-slager-fm-hez-igazolt-dudas-adam.htmlA TV2 volt híradósa, Dudás Ádám visszatér, csakhogy nem a tévé képernyőjére. Rádiós lett a műsorvezető, a 103.9 Sláger FM-hez szerződött. TV + SztárokOrigoAdele koncertjén volt minden: balhé és eljegyzés is!http://www.life.hu/sztarok/20170320-adele-nem-engedte-hogy-leultessek-az-embereket-a-koncertjen.htmlAdelenél betelt a pohár: nem bírta szó nélkül, rendre utasította a közönségét zaklató biztonsági őröket. TV + Sztárok--Lengyel Tamás, A mi kis falunk sztárja szakított szerelmével http://www.life.hu/sztarok/20170320-lengyel-tamas-szakitott-szerelmevel.htmlVége lett Lengyel Tamás kapcsolatának. A színész és szerelme két év után szakítottak, A mi kis falunk sztárja így csak a munkára koncentrál, de azért jut ideje az ismerkedésre is. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.